Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Erfaren logoped sökes till Logopedklinikens mottagning på Lidingö

Logopedkliniken vid Danderyds Sjukhus AB söker dig som är logoped och har intresse av att arbeta med utredning och behandling av barns tal- och språk. Logopedkliniken har flera mottagningar i norra Stockholm. Mottagningen på Lidingö består nu av två logopeder men vid årsskiftet kommer vi utöka mottagningen med ytterligare en kollega. Är det kanske du? 

Logopedkliniken har i dagsläget cirka 100 medarbetare och rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Arbetet bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Inom kliniken finns möjligheter till fortbildning i form av ämnesspecifika nätverksträffar, seminarier, auskultationer och behandlingskonferenser. Tillgång till specialistkompetens inom olika logopediska områden finns bland Logopedklinikens medarbetare. Kliniken tar varje år emot ett stort antal studenter från landets logopedutbildningar. Kliniken är auktoriserad inom vårdvalet. Logopedkliniken står för den kompetensutveckling som uppdraget kräver.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en medarbetare till en tjänst på mottagningen på Lidingö där vi finns på Lidingö sjukhus. Som mottagningslogoped förväntas du självständigt utreda och behandla barn med tal- och språksvårigheter. Arbetet kräver förmåga att samverka med remittenter, andra utredande vårdinstanser och aktörer inom förskola och skola. I uppdraget ingår att delta i nätverk och upparbeta samarbetsformer. Remissgranskning och journalskrivning samt en del bokning ingår också i arbetsuppgifterna. Samarbete med tolk kan förekomma.

Anställningsform:

Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Kvalifikationer:

Legitimerad logoped med minst 2 års erfarenhet.

Personliga egenskaper:

Som person tror vi att du är självgående och utvecklingsbenägen. Du är intresserad av tvärprofessionellt samarbete. Du har en hög arbetskapacitet och är flexibel. Vidare tror vi att du har förmågan att snabbt kunna skapa ett förtroende och att du har ett pedagogiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Emmy Hadvall, tel: 08 – 123 558 67

Fackliga företrädare:

SRAT Växel, tel: 08 - 442 44 60

Övrig information:

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdatum: 2020-10-25

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicin

Kurator till Rehabiliteringsmedicinska universitetskliniken

Rehabiliteringsmedicin

Arbetsterapeut till Rehabiliteringsmedicinska universitetskliniken

Logopedi

Logopedkliniken söker logoped till språkförskoleavdelningen Violen i Sundbyberg

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.