Erfaren logoped sökes till Talklinikens mottagningar i Norrtälje och Hallstavik

Talkliniken vid Danderyds Sjukhus AB söker dig som är logoped och har intresse av att arbeta med utredning och behandling av tal- och språkstörningar samt läs- och skrivsvårigheter/dyslexi hos barn och ungdomar. Talkliniken har flera mottagningar i norra Stockholm och på mottagningen i Familjens hus i Norrtälje och mottagningen i Hallstavik har vi nu en tjänst.

I dagsläget har Talkliniken cirka 90 medarbetare och rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Arbetet bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Inom kliniken finns möjligheter till fortbildning i form av ämnesspecifika nätverksträffar, seminarier, auskultationer och behandlingskonferenser. Tillgång till specialistkompetens inom olika logopediska områden finns bland Talklinikens medarbetare. Kliniken tar varje år emot ett stort antal studenter från landets logopedutbildningar. Kliniken är auktoriserad inom vårdvalet.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu medarbetare till en delad tjänst med placering på mottagningen i Norrtälje, Familjens hus, och på Hallstaviks Vårdcentral. Som mottagningslogoped förväntas du självständigt utreda och behandla barn och ungdomar med tal- och språksvårigheter och/eller dyslexi. Arbetet kräver förmåga att samverka med remittenter, vårdgivare inom barn- och skolhälsovård, andra utredande vårdinstanser samt aktörer inom barnomsorg och skola. I uppdraget ingår att delta i nätverk och upparbetade samarbetsformer. Samarbete med tolk kan förekomma.

Anställningsform:

Tillsvidaretjänst på 100%. Provanställning tillämpas.

Kvalifikationer:

Legitimerad logoped med minst 2 års erfarenhet.

Personliga egenskaper:

Som person tror vi att du är självgående och utvecklingsbenägen. Du är intresserad av tvärprofessionellt samarbete. Du har en hög arbetskapacitet och är flexibel. Vidare tror vi att du har förmågan att snabbt kunna skapa ett förtroende och att du har ett pedagogiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Tjänsten tillträds efter överenskommelse.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Talvård

Erfaren logoped sökes till Talklinikens mottagning på Danderyds sjukhus

Ortopedi

Legitimerad dietist sökes till Dietistenheten Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.