Erfaren lönekonsult med god systemvana, Danderyds sjukhus

Är du en serviceinriktad, lösningsorienterad och erfaren lönekonsult som har goda kunskaper i systemförvaltning och förmåga att leda andra? Nu söker vi en ny kollega till HR-avdelningen!

Vårt anställningserbjudande

I denna roll är du systemförvaltare för löne- och personalsystemet Heroma, leder teamet om sex lönekonsulter och säkerställer att alla medarbetare får rätt lön i rätt tid. Du driver arbetet med att skapa struktur och systematik i förvaltningsarbetet och får möjlighet att utvecklas som ledare.

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag blir att, tillsammans med kollegor inom Region Stockholm, underhålla och utveckla löne- och personalsystemet Heroma inom Danderyds sjukhus. Du ansvarar för att leda arbetet inom lönesektionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Ge service och support inom löneadministration till medarbetare, chefer, HR och externa kontakter.
  • Felsökning och konfiguration i Heroma samt leda och planera införandet av ny funktionalitet.
  • Skapa struktur och systematik i förvaltningsarbetet.
  • Ansvarig gruppledare för enhetens sex lönekonsulter.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen krävs hög kompetens inom löneadministration och PA-systemet Heroma. Du har även erfarenhet av systemförvaltning eller systemadministration av personal- och lönesystem. Vidare är du van användare av excel. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda andra.

Det är meriterande om du även har kunskaper i SQL, har arbetat i verksamhetsnära förvaltning och erfarenhet av systemförvaltning i stor och komplex organisation med många användare.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceinriktad med stor vilja att leverera lösningar. Du ser till verksamhetens bästa och har ett helhetsperspektiv, är lojal som medarbetare och skapar ett gott arbetsklimat. Du har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation med andra. Du har en hög analytisk förmåga och tycker om att hantera komplexa frågor samt lösa problem. Hos oss är det självklart att man är engagerad, effektiv och tillgänglig i sitt förhållningssätt gentemot verksamhetens chefer samt kollegor och andra medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde omgående/enligt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
HR-och kommunikationsavdelningens främsta uppdrag är att proaktivt bidra till sjukhusets utveckling och stödja verksamhetens chefer och medarbetare i HR- och kommunikationsfrågor så att de har rätt förutsättningar för att ta hand om våra patienter och närstående på bästa sätt. HR- och kommunikationsavdelningen är en viktig partner i diskussionen om hur vi bäst är rustade för att möta framtidens utmaningar. Avdelningen består av följande enheter; Arbetsrätt och löner, Personal och utveckling, Bemanningscenter, Clinicum, Kommunikation, AT-organisationen och Medicinska biblioteket. HR-och kommunikationsavdelningen har cirka 100 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

6 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Bemanningsassistent till Hjärtkliniken, Danderyds Sjukhus

HR- och kommunikationsavdelning

Lönekonsult sökes till Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Medicinsk sekreterare som är skarp som en skalpell till VO Kirurgi/Urologi

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Medicinsk sekreterare/Administratör till Rehabiltieringsmedicin

HR- och kommunikationsavdelning

Kompetensutvecklare till Danderyds sjukhus

Sjukhusgemensam service

Objektspecialist till Danderyds Sjukhus