Erfaren Sjuksköterska Natt MAVA Danderyds sjukhus

På MAVA erbjuds du en arbetsplats att utvecklas och komma framåt i din karriär inom akutsjukvården, vi vårdar patienter från alla kliniker på sjukhuset så du kommer vårda ett brett spektrum av patienter.

Är du en erfaren sjuksköterska som vill jobba natt?

Vårt anställningserbjudande

MAVA har 10 vårdplatser och hos oss vårdas patienter från 15 år och uppåt som har ett brett spektrum av diagnoser. Vi arbetar teambaserat med stödresurser för teamen och har ett gott samarbete mellan professionerna där patienten är i centrum. Vi lär av varandra och varje rond är ett lärotillfälle. Nattskiftet består av två team med en sjuksköterska och en undersköterska som arbetar i team med 5 patienter per team. Nattetid har man nära kontakt med och ett gott stöd av jourläkare på sjukhuset som ansvarar för IMA och MAVA nattetid.

Arbetsbeskrivning

Hos oss är arbetet som sjuksköterska utvecklande och stundtals intensivt. Du arbetsleder, gör bedömningar och ordinerar omvårdnadsåtgärder. Arbetet innehåller många medicintekniska moment såsom Bipap, telemetri och sonder etc.

Vi tar främst emot inläggningar från akutmottagningen dygnet runt men även från IVA, IMA och övriga sjukhuset.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för akutsjukvården som vill arbeta natt. Vi ser gärna att du arbetat en tid som sjuksköterska och är trygg i din roll.

Specialistutbildning inom akutsjukvård är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en trygg person som behåller fokus och lugn även i svåra situationer. Du ser möjligheter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter utifrån patientens förutsättningar. Du tar initiativ och planerar, organiserar samt prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du bidrar till samarbetet i teamet med dina kollegor och eftersträvar en positiv stämning i arbetsgruppen. Vidare sätter du alltid patienten i fokus och ser helhetsbilden kring denne.

Vi ser gärna att du har ett gediget intresse av att förbättra och utveckla vården och våra arbetssätt då vi ständigt utvecklas och förbättras.

Övrigt

  • Tillsvidareanställning.
  • Natt har arbetstidsförkortning där 32,20h/v är heltid.
  • Dubbelt OB-tillägg för nattjänstgöring.
  • Start enligt överenskommelse.
  • Introduktion anpassad just för dig utifrån dina tidigare erfarenheter och individuella behov.


  • Fast rullande schema vid nattjänst.
  • Önskar du arbeta med blandad natt/dag tjänstgöring är det något vi kan ha en dialog om.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Internmedicin och Infektion

Är du vår nya nattsjuksköterska på Infektionskliniken Danderyds Sjukhus AB?

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Hemodialysmottagningen, Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Har du planer på att vidareutbilda dig till anestesisjuksköterska?

Akutmottagningen

Sjuksköterska till Akutmottagningen Danderyds Sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Vårdavdelning 90 (arytmi), Hjärtkliniken

Ortopedkliniken

Vikarierande Sjuksköterska till Ortopedmottagningen, Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Diabetes och Endokrin på Danderyds sjukhus