Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Erfaren sjuksköterska till infektionsmottagning på Danderyds sjukhus

Infektionskliniken på Danderyds sjukhus AB består av tre vårdavdelningar samt en infektionsmottagning. Nu söker vi en sjuksköterska till infektionsmottagningen med rotation mot slutenvården var 4:e helg. Vill du bli en del i vår organisation och profilera dig mot infektionssjukdomar och smittskydd? Gillar du att arbeta självständigt och värderar ett gott samarbete? Då är detta rätt tjänst för dig!

 

Om tjänsten 

Infektionsmottagningen är i dagsläget ett team på 7 medarbetare. Vi behöver nu bli fler. Du som sjuksköterska kommer att arbeta med sedvanligt mottagningsarbete och kommer att få ett utökat ansvar för infektionssjukdomar och smittskydd och ett nära samarbete med specialistläkaren inom dessa områden.  

Arbetsuppgifter 

Som sjuksköterska kommer du att utföra varierande arbetsuppgifter vilket gör det viktigt att du som person är flexibel och självgående.

Arbetet som sjuksköterska på mottagningen innefattar patientnära kontakt med självständiga sjuksköterskebesök, läkemedelsbehandlingar, vaccinationer, provtagning, såromläggningar, telefonrådgivning och bokningar samt assistans vid lumbalpunktion. Vi är en växande enhet som går en spännande framtid till mötes. Arbetsgruppen har ett bra samarbete och upplevelsen är att vi har roligt tillsammans.

Arbetet är förlagt dagtid, måndag till fredag på mottagningen, den helg som ligger placerad i sluten vården är dag/kvällstid

Vi söker dig som;

  • är legitimerad sjuksköterska med flera års yrkeserfarenhet
  • talar och skriver flytande svenska  

Meriterande:

  • erfarenhet av infektion
  • erfarenhet av kvalificerad patientrådgivning
  • erfarenhet från öppenvården
  • utbildning inom infektion
  • flerspråkig

Som person är du självgående och arbetar enskilt utan problem och värdesätter samarbete med kollegor och patienter. Då du dagligen är i kontakt med patienter så ser vi att du är tillmötesgående och har en mycket god kommunikativ förmåga. 

Övrig information 

Start: Snarast enligt överenskommelse

 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Geriatrik

Sjuksköterska/natt

Geriatrik

Sjuksköterska

Kvinnosjukvård & Förlossning

Erfarna barnmorskor till DS förlossning och/eller antenatala och medicinska eftervården

Medicinkliniken

Rotationstjänst dagvård/ vårdavdelning på Gastroenterologiska sektionen på Danderyds Sjukhus AB

Medicinkliniken

Sjuksköterska till palliativ avdelning på Danderyds Sjukhus AB

Akutkliniken

Framtidens Akutklinik på Danderyds Sjukhus växer fram!

Ortopedi

Operationssjuksköterska till ortopedsektionen

Ortopedi

Operationssjuksköterska Natt till Centraloperation DS

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.