Erfaren undersköterska till IMA, Danderyds sjukhus

Är du undersköterska och intresserad av högre vård? Har du arbetat inom akutsjukvård i två år? Sök då till oss på IMA?

Vårt anställningserbjudande

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

IMA har 9 vårdplatser. De flesta av våra patienter kommer från akutmottagningen men kan även komma från andra avdelningar. Patienterna som kommer till oss har ofta sviktande organfunktion och ett stort övervakningsbehov, såväl visuellt som via monitorer. Vanliga diagnoser hos oss är allvarliga infektionstillstånd, respiratorisk insufficiens, allvarliga elektrolytrubbningar och intoxikationer. Medelvårdtiden ligger i genomsnitt på 2 dygn och vi har ett nära samarbete med IVA.

Redan nu har vi påbörjat vår resa till en ny vårdbyggnad som beräknas vara klar för inflyttning 2025.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder en trygg, stabil arbetsmiljö med erfarna kollegor med hög kompetens. IMA präglas av en stark teamkänsla och god sammanhållning. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo som är omväxlande, där den ena dagen inte är den andra lik, då är IMA en arbetsplats för dig.

Du kommer arbeta i team med en sjuksköterska och tillsammans vårdar ni två-tre patienter. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att regelbundet kontrollera vitala parametrar, ta EKG på patienten, utföra olika provtagningar, utföra avancerad omvårdnad, såromläggning och mobilisering. Hos oss deltar även du som undersköterska i den dagliga ronden då allas information är viktig att ta tillvara vid behandling av den instabila patienten.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram (tre år, 2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet på Komvux (tre terminer, minimum 1350 poäng) eller likvärdig undersköterskeutbildning.

Erfarenhet av att arbeta som undersköterska i akutsjukvård i minst två år.

Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att kunna anställas med titeln undersköterska, i annat fall kan du komma att anställas inom yrkeskategorin sjukvårdsbiträde.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse av avancerad omvårdnad och som ser till patientens bästa. Du är nyfiken, lyhörd, ödmjuk och vill bidra till en säker och personcentrerad vård. Du behöver ha förmågan att samarbeta, hjälpa dina kollegor och kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt

  • Tillsvidareanställning, provanställning kan förekomma.
  • Dag, kväll-samt helgtjänstgöring.
  • Start enligt överenskommelse.
  • Introduktion anpassad just för dig utifrån dina tidigare erfarenheter och individuella behov.
  • Personalförmåner i form av friskvård på 5000 kr/år, ersättning för sjukvård upp till högkostnadsskydd och tillgång till både inomhus- och utomhusgym på sjukhusområdet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Mava på Danderyds sjukhus

Akutmottagningen

Sjuksköterskestudenter till Akutmottagningen på Danderyds Sjukhus

Danderydsgeriatriken

Undersköterskor med erfarenhet - välkomna till Danderydsgeriatriken!

Medicinsk specialistvård

Dialysmottagningen på Danderyds Sjukhus söker undersköterska

Ortopedkliniken

Är du utbildad gipstekniker?

Internmedicin och Infektion

Timanställd undersköterska/Assistent omvårdnad till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Ortopedkliniken

Undersköterska till Arbetsterapi, Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Undersköterska med lång erfarenhet av akutsjukvård till Anestesin