Erfaren undersköterska till infektionskliniken på Danderyds sjukhus

Vi söker nu en undersköterska till vårt team på Infektionskliniken på Danderyds sjukhus!

Vårt anställningserbjudande

Är du intresserad av infektionssjukvård, vill du ha möjlighet till utveckling och trivs du med att ta ansvar, finns här en unik möjlighet att få utvecklas. Här får du en individuell inskolning, utifrån dina förutsättningar och du får jobba på en klinik som kännetecknas av ett gott arbetsklimat, samarbete, högt arbetstempo och nöjda patienter.

Vi tycker att det är viktigt med balans i livet och uppmuntrar dig att utnyttja friskvårdsbidraget om 3000kr per år. På sjukhuset finns personalgym, personalbostäder och närhet till fina omgivningar vid Edsviken.

Har du erfarenhet som undersköterska från andra områden, då är infektion nästa steg i din karriär. Hos oss har du möjlighet att utvecklas i din roll, ta ansvar i ett eget fokusområde och vara med i utvecklingen av kliniken. Patientkategorin är spännande och de allra flesta går hem botade från sin infektion.

Arbetsbeskrivning

På infektionskliniken vårdar vi patienter med svåra infektionssjukdomar som kräver specialistvård. Vi erbjuder våra patienter högflödesbehandling och på varje isoleringsrum finns möjlighet att koppla upp patienterna med vårt övervakningssystem (PAMS) på avd 5 och 6.

Vi arbetar i vårdlag med en sjuksköterska och undersköterska, i nära samarbete med läkare och paramedicinsk personal. Till kliniken hör också en infektionsmottagning.

Vi söker dig som vill jobba dag/kväll, natt eller tre-skift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med

minst 3 års erfarenhet

inom akutsjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från infektionssjukvård. Du är trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga och gillar en utmanade och omväxlande roll.
Som person är du självgående och arbetar enskilt utan problem och värdesätter samarbete med kollegor och patienter. Då du har daglig kontakt med patienter så ser vi att du är tillmötesgående och har en mycket god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det viktigaste för oss som jobbar här är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag - tillsammans.

Om oss

Infektionskliniken är en del av verksamhetsområdet Internmedicin och Infektion och har ca 450 medarbetare. Kliniken består av tre vårdavdelningar med totalt 38 vårdplatser. Avdelning 4 har 18 vårdplatser, avdelning 5 har 9 isoleringsplatser och avdelning 6 har 9 isoleringsplatser.

Infektionskliniken ansvarar för vård av vuxna patienter i olika åldrar med exempelvis tuberkulos, pneumoni, sepsis, CNS-infektioner, erysipelas och endokardit. Andra tillstånd vi vårdar och behandlar är icke inhemska infektioner som malaria. Infektionssjukdomar är en stor och växande utmaning.

Vi är cirka 120 medarbetare på kliniken fördelat på undersköterskor, sjuksköterskor, samt specialistsjuksköterskor i Infektionssjukvård.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Ortopedkliniken

Undersköterska till Ortopedmottagningen, Danderyds sjukhus

Ortopedkliniken

Undersköterska till Ortopedmottagningen, Danderyds sjukhus

Ortopedkliniken

Undersköterska till Ortopedoperation

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Lungmedicin avd 74, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Undersköterska 3 skift till kirurgen!

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus