Erfarna logopeder sökes till Logopedklinikens utökade mottagning på Jakobsbergs sjukhus

Logopedkliniken söker nu dig som är logoped och har intresse av att arbeta med utredning och behandling av tal- och språkstörningar hos barn och ungdomar med flerspråkig bakgrund.

Logopedkliniken söker nu dig som är logoped och har intresse av att arbeta med utredning och behandling av tal- och språkstörningar hos barn och ungdomar med flerspråkig bakgrund.

Logopedkliniken har flera mottagningar i norra Stockholm. Hos oss arbetar idag cirka 90 medarbetare och kliniken rymmer de flesta logopediska inriktningarna för barn och vuxna. Vi söker nu dig som vill vara med när vi nu utökar mottagningen i Jakobsberg från dagens sex logopeder till tio logopeder samtidigt som vi flyttar till större lokaler på Jakobsbergs sjukhus. På denna mottagning tar vi emot patienter med tal- och språkstörning, läs- och skrivsvårigheter samt stamning.

Arbetet på Logopedkliniken bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Inom kliniken finns möjligheter till fortbildning i form av ämnesspecifika nätverksträffar, seminarier, auskultationer och behandlingskonferenser. Tillgång till specialistkompetens inom olika logopediska områden finns bland Logopedklinikens medarbetare. Kliniken tar varje år emot ett stort antal studenter från landets logopedutbildningar. Kliniken är auktoriserad inom vårdvalet.

Arbetsuppgifter:

Som mottagningslogoped med inriktning barns tal- och språk, förväntas du självständigt utreda och behandla barn och ungdomar med frågeställningar kring tal-och språkstörningar. Arbetet kräver förmåga att samverka med remittenter, vårdgivare inom barn- och skolhälsovård, andra utredande vårdinstanser, aktörer inom barnomsorg och skola. I uppdraget ingår att delta i nätverk och upparbeta samarbetsformer. Remissgranskning och journalskrivning samt bokning ingår också i arbetsuppgifterna.  Samarbete med tolk är frekvent förekommande.

Anställningsform:

Tillsvidare. Provanställning tillämpas.

Kvalifikationer:

Legitimerad logoped med minst 2 års erfarenhet. Erfarenhet av arbete med flerspråkiga patientgrupper är önskvärt.

Personliga egenskaper:

Som person tror vi att du är positiv, nyfiken, trygg och förtroendeingivande. Du har en hög arbetskapacitet och är flexibel. Vidare tror vi att du har en god samarbetsförmåga och att du har ett pedagogiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fackliga företrädare:

SRAT Växel tel:08-442 44 60

Övrig information:

Information om tjänsten lämnas av: Enhetschef Emmy Hadvall, tel: 08 – 123 558 67

Sista ansökningsdatum: 2020 – 02 – 02

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.