Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Framtidens Akutklinik på Danderyds Sjukhus växer fram!

I oktober 2019 flyttade vi in i en helt ny akut- och behandlingsbyggnad på Danderyds Sjukhus. Vill du bli en del av vårt framgångsrika team och dela vår spännande tillvaro? Ta chansen att vara med från början! Framtidens Akutklinik på Danderyds Sjukhus växer fram.

Under hösten 2019 stod en helt ny akut- och behandlingsbyggnad klar vid Danderyds Sjukhus. Den 26 000 kvm stora byggnaden dimensioneras för att årligen kunna ta emot upp till 95 000 akuta patienter. I den sju våningar höga byggnaden ryms utöver akutmottagningen avdelningar för operation, röntgen, IVA, HIA, intervention och sterilcentralen.

Akutsjukvård och omvårdnad. Arbetsledning och teamarbete. Logistik, flöden och arbetssätt. Kommunikation och samarbete. Fördela och prioritera, se helheten och ta beslut. Korta möten som ibland blir långa möten. Möta anhöriga, trösta, ge trygghet. Känna glädje, sorg, adrenalin och lugn. Göra skillnad. Lindra & Rädda Liv!

Vi behöver fler engagerade sjuksköterskor som vill vara med och forma framtidens akutsjukvård. Vi söker dig legitimerad sjuksköterska som gillar teamkänsla och gemenskap.

För dig som är specialistsjuksköterska inom akutsjukvård, intensivvård, prehospitalvård och anestesi finns en spännande roll som Operativ Specialistsjuksköterska. Detta innebär att du tillsammans med dina specialistkollegor innehar en pedagogisk roll och stödjer, stöttar och handleder dina juniora kollegor. En ny spännande roll som är under uppbyggnad med stora utvecklingsmöjligheter.

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta någon av våra chefer på Akutkliniken. Skulle du vara intresserad av att se hur en dag hos oss ser ut så får du gärna komma och auskultera hos oss en dag eller några timmar om det passar dig bättre.

Vid behov kan även personalbostad erbjudas på Danderyds Sjukhus.

Följ oss gärna på instagram@akutendanderyd för att få en närmare inblick i vår fartfyllda vardag!

Varmt välommen med din ansökan!

// Anna, Malin, Maria och Åsa

Vårdenhetschefer på Akutkliniken

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus AB

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska/teamsamordnare sökes till Högspecialiserad smärtrehabilitering på Danderyds sjukhus

Hjärt och Fysiologi

Kombinera elektiv med akut hjärtdagvård, sjuksköterska till Elektiva Hjärtdagvården sökes.

Anestesi- & Intensivvård

Vi behöver bli fler sjuksköterskor till IVA på Danderyds Sjukhus

Geriatrik

Sjuksköterska

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska med rotationstjänst Anestesi/Postop Danderyds Sjukhus

Anestesi- & Intensivvård

Sjuksköterska till vår kompetenta postop på Danderyds sjukhus

Medicinkliniken

Biomedicinsk analytiker med inriktning laboratoriemedicin för kliniska studier till Danderyds Sjukhus AB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.