Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Fysioterapeut till Hjärnskaderehabilitering dagvård Huddinge

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken söker Fysioterapeut till Högspecialiserad hjärnskaderehabilitering dagvård Huddinge.

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver vård och behandling, forskning och undervisning. Vårdverksamheten är indelad i tre sektioner; Högspecialiserad hjärnskaderehabilitering slutenvård, Högspecialiserad neurorehabilitering öppenvård och Högspecialiserad smärtrehabilitering.  Vi bedriver rehabilitering av patienter inom områdena förvärvad hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar och vuxenhabilitering.

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken är certifierad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities). Kliniken har verksamhet på Danderyds sjukhus och vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.

Vi söker en fysioterapeut till ett av våra hjärnskadeteam vid Karolinska Huddinge. Som fysioterapeut är du en del av vårt interprofessionella team, bestående av arbetsterapeut, fysioteapeut, instruktör, kurator, logoped, läkare, optiker, psykolog, sjuksköterska samt medicinsk sekreterare. Teamets uppdrag är att ge hjärnskaderehabilitering i dagvård till patienter med förvärvad hjärnskada boende i länets södra del. Patienterna är i arbetsför ålder, från 18 år och uppåt. Vi bedriver också undervisning, utvecklingsarbete och forskning. Vi har alldeles nybyggda fina lokaler i Novumhuset, beläget invid Karolinska Huddinge.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för bedömning och behandling av patienter med förvärvad hjärnskada. Utifrån individens behov och i samråd med patienten lägger du upp en fysioterapeutisk rehabiliteringsplan där patienten tränar balans, koordination, kondition, styrka, motorik i syfte att förbättra sin fysiska och kognitiva förmåga i syfte att återgå i arbete eller studier alternativt bättre fungerande i vardagen. Du har ett nära samarbete med ditt teamet och med övriga fysioterapeuter.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med flera års erfarenhet, gärna från rehabilitering.

Övrigt

Arbetet är självständigt och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som god organiserings- och samarbetsförmåga. Vi erbjuder dig som medarbetare ett jobb på en dynamisk klinik med mycket kompetenta och engagerade kollegor och gott samarbetsklimat. Det är en trevlig arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

Våra patienter skattar vården mycket högt och det resultat de uppnått genom sin rehabilitering hos oss. 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicin

Logoped till Hjärnskaderehabilitering dagvård Huddinge

Danderyds Sjukhus AB

Erfaren logoped sökes till Logopedklinikens mottagning i Solna och Sollentuna

Danderyds Sjukhus AB

Erfaren logoped sökes till Logopedklinikens mottagning i Vallentuna

Talvård

Erfaren logoped sökes till Logopedklinikens mottagning på Jakobsbergs sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Kurator/socionom till Högspecialiserad Smärtrehabilitering, Danderyds Sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Arbetsterapeut till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet, Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Fysioterapeut till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.