Fysioterapeut till Högspecialiserad Smärtrehabilitering, Danderyds sjukhus

Kom och jobba med oss i team på vår universitetsklinik som ligger i framkant i arbetet med rehabilitering av patienter med långvarig smärta.Högspecialiserad smärtrehabilitering är en regionsövergripande öppenvårdsverksamhet för personer med långvarig komplex smärta. Verksamheten finns på Danderyds sjukhus och Huddinge sjukhusområde.

Till Danderyds enheten söker vi nu en sjukgymnast/fysioterapeut med intresse för att arbeta med patienter med smärtproblematik.

Vårt anställningserbjudande

Du kommer att arbeta med dina patienter på individ- och gruppnivå i en kreativ organisation med kompetenta kollegor.

Teamarbetet är kärnan i vår verksamhet där du bidrar med din yrkesspecifika kompetens. Teamets mål med rehabiliteringen är att skapa förutsättningar för patienterna att förstå smärtan och dess konsekvenser och att hantera problem och uppnå varaktig förändring som möjliggör ökad funktion, aktivitet och delaktighet i samhället.

Arbetsbeskrivning

Som sjukgymnast/fysioterapeut arbetar du i team tillsammans med kurator, läkare, psykolog, arbetsterapeut och sjuksköterska. Du ansvarar för bedömningar och behandlingar individuellt och i grupp i nära samarbete med övriga professioner i teamet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. sjukgymnast/fysioterapeut med intresse för att arbeta med patienter med smärtproblematik. Önskvärt är erfarenhet av teamarbete och av att leda grupper. Påbyggnadsutbildning i form av exempelvis yoga, mindfulness och/eller basal kroppskännedom är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som flexibilitet, engagemang och god samarbetsförmåga värderas högt.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus har ett regionövergripande uppdrag. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Ortopedkliniken

Leg fysioterapeut/sjukgymnast till Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Leg. Fysioterapeut avd 80/84 Rehabmedicin, Danderyds sjukhus

Ortopedkliniken

Arbetsterapeut till Paramedicinska sektionen Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Fysioterapeut/sjukgymnast till Konsultteamet, Rehabmedicin