Fysioterapeut till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).  

Vi söker nu en sjukgymnast/fysioterapeut till sektion Hjärnskaderehabilitering med placering i Rehabgymmet för patienter i rehabiliteringsmedicinsk slutenvård och dagvård med medelsvår till svår förvärvad hjärnskada och varierande grad av motorisk påverkan.

Om tjänsten

I Rehabgymmet kommer du att arbeta med erfarna och engagerade kollegor i en dynamisk miljö där vi utvecklar och implementerar ny kunskap och bidrar till utvecklingen inom hjärnskaderehabilitering.

Du kommer att samarbeta med teamsjukgymnasterna och kommer att utföra individuell bedömning och behandling på funktions- och aktivitetsnivå samt olika former av gruppbehandling i Rehabgymmet. Som fysioterapeut/sjukgymnast med placering i Rehabgymmet är du även ansvarig för beställning av varor och hjälpmedel, enklare städning samt hålla ordning i lokaler och förråd.

Vårt Rehabgym har en fullt utrustad maskinpark för konditions- och styrketräning samt viktavlastningar vid löpband för gångträning. Vi har regelbundna internutbildningar inom fysioterapi och vi bedriver flera forskningsprojekt i nära anknytning till den kliniska verksamheten. Vårt arbete baseras på helhetssyn och patienten i centrum vilket återspeglas i patienternas utvärdering av rehabiliteringen där 95-97% är mycket nöjda/nöjda med rehabiliteringen.

Arbetstid mån-fre kl 08.00-16.30 (flextid tillämpas).

Din profil

Vi söker en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med flerårig erfarenhet inom hjärnskaderehabilitering. Du ska kunna handleda mindre erfarna kollegor. Du ska vara van vid att arbeta självständigt och ha god organisationsförmåga. Egenskaper som vi värdesätter är lyhördhet, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Urval sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Talvård

Erfaren logoped sökes till Logopedklinikens mottagning i Jakobsberg

Ortopedi

Leg sjukgymnast/fysioterapeut inom område ortopedi

Rehabiliteringsmedicin

Kurator till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.