Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Gruppchef inom Försörjningen, Danderyds sjukhus

Sjuk- och hälsovården är en spännande värld med stora förändringar på gång. Vårdnära arbetsuppgifterna som inte kräver en specifik vårdutbildning är under stark utveckling. Sjukhusets robusthet kommer nu behöva genomlysas för flöden som materialhantering, avfall, textilhantering och patienttransporter. Vi söker därför en gruppchef till Försörjningsenheten som vill vara med på resan!


Erbjudande

Vi är en stabil arbetsgivare som erbjuder en möjlighet att bidra till samhället. Arbetsplatsen är stimulerande med dygnet runt verksamhet som kräver möjligheter att enskilda medarbetare kan och får agera för att lösa arbetsuppgifterna. Din nyfikenhet och förmåga att vara aktiv gör att du kommer att trivas bra hos oss. Vi erbjuder dig ett utmanande uppdrag på en trivsam arbetsplats med starkt engagemang där din förmåga att nå de långsiktiga målen uppskattas.

 

Arbetsuppgifter

Den relativt nybildade gruppen Patienttransports arbete pågår dygnet runt, årets alla dagar och inkluderar transporter av prover, blod, journaler, britsar och är en mycket viktig länk mellan akutmottagningen och röntgen. Gruppen består av nästan 30 vaktmästare som jobbar hårt under pandemin bla med att transportera covid-sjuka patienter.

Du kommer ingå i Försörjningens ledningsgrupp och som chef har du fullt ansvar för ekonomi. personal och verksamhet. Processerna skall utvecklas och för att bibehålla patientsäkerheten är arbetsmiljö, hygien och personalens kompetens prioriterade frågor. Ett gott samarbete mellan gruppcheferna inom Försörjningen är avgörande för att vården ska bli nöjda.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Chefserfarenhet
  • Har goda logistikkunskaper via utbildning eller erfarenheter
  • Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning

 

Det är meriterande men inget krav om du har kompetens inom områdena:

  • Dokumenterade erfarenheter att kommunicera med kunder
  • Vården
  • Vana av att jobba i projekt
  • Lean
  • Ständiga förbättringar
  • Basala hygienregler
  • Hantering av gasflaskor (läkemedelsgaser som t.ex. Oxygen)

 

Personliga egenskaper 

Driven person som är duktig på att hantera relationerna med medarbetare och kunder. Ett synligt och närvarande ledarskap med genuint intresse av att leda och utveckla människor. Du kan skapa ett positivt arbetsklimat och en god laganda. Du är affärsinriktad, intresserad av servicearbete och att verksamheten förbättras. 

Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

 

Övrigt

Tillsvidare, heltid på 39,5 tim/vecka.

Start omgående eller enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om oss

Enheten är en del av Sjukhusgemensam Service (SGS) och ansvarar bland annat för logistiken på sjukhuset men också uppföljning av upphandlade servicetjänster såsom patientmåltider och städ.

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Anestesi- & Intensivvård

Sektionschef till Anestesin på Danderyds Sjukhus AB

Akutkliniken

Vårdenhetschef till Akutmottagningen på Danderyds Sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Enhetschef till Hjärnskaderehabilitering öppenvård

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.