Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Gruppchef inom Försörjningen på Danderyds Sjukhus AB

Sjuk- och hälsovården är en spännande värld med stora förändringar på gång redan innan Corona bröt ut. Vårdnära arbetsuppgifterna som inte kräver en specifik vårdutbildning är under stark utveckling och flera av våra flöden som patienttransporter, materialhantering, avfall och textilhantering behöver ses över för att bli än mera effektiva.

Vi är en stabil arbetsgivare som erbjuder en möjlighet att bidra till samhället. Arbetsplatsen är stimulerande med dygnet runt verksamhet som kräver att enskilda medarbetare kan och får agera för att lösa arbetsuppgifterna vilket ställer höga krav på organisationen och dess ledarskap. Vi söker nu en gruppchef till Försörjningsenheten, som kommer ha personalansvar för ca 35 medarbetare, enheten är en del av Sjukhusgemensam Service (SGS) och ansvarar bland annat för logistiken på sjukhuset men också uppföljning av upphandlade servicetjänster såsom patientmåltider och städ.

Vi erbjuder dig ett utmanande uppdrag på en trivsam arbetsplats med starkt engagemang där din förmåga att nå de långsiktiga målen uppskattas. Din nyfikenhet och förmåga att vara aktiv gör att du kommer att trivas bra hos oss.

Arbetsuppgifter:

Försörjningen genomför en omorganisation efter att ha vuxit mycket och vi utökar nu med en chef till den nya gruppen Patienttransport. 

  • Patienttransporter pågår dygnet runt, årets alla dagar och inkluderar transporter av prover, blod, journaler, britsar och är en mycket viktig länk mellan akutmottagningen och röntgen.

Du kommer ingå i Försörjningens ledningsgrupp och som chef har du fullt ansvar för personal, ekonomi och den dagliga verksamheten. Du ansvarar för att dina processer inom patienttransport utvecklas i balans med att patientsäkerheten säkerställs.  Du ansvara även för dina medarbetares arbetsmiljö och att hygienregler. Din personals kompetens är en annan prioriterad fråga. Du kommer att ha ett nära samarbete med de andra gruppcheferna inom Försörjningen då det är avgörande för att vården ska bli nöjda.

Anställningsform

Tillsvidare, heltid på 39,5 tim/vecka.

Danderyds sjukhus tillämpar tidsbegränsat chefsförordnande. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har

  • Dokumenterad chefserfarenhet
  • Har goda logistikkunskaper via utbildning eller erfarenheter
  • Gymnasie- eller högskoleutbildning som arbetsgivaren finner relevant

Det är meriterande om du har kompetens inom områdena:

  • Kundkommunikation 
  • Projektarbete
  • Lean
  • Erfarenhet av förbättringsarbete
  • Hantering av gasflaskor (läkemedelsgaser som t.ex. Oxygen)

Personliga egenskaper:

Du är en driven person som är duktig på att hantera relationerna med medarbetare och kunder.

Ett synligt och närvarande ledarskap med genuint intresse av att leda och utveckla människor är ett måste för att lyckas i rollen. Du kan skapa ett positivt arbetsklimat och en god laganda. Du är affärsinriktad, intresserad av servicearbete och att verksamheten ständigt förbättras. 

Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

Rekryteringsprocessen

Intervjuer kommer att ske första veckan i augusti. Eftersom tjänsten är ny och vi är högt belastade av växtvärk och Corona pandemin önskar vi tillsätta tjänsten omgående.

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.