HIA DSAB söker Sjuksköterska

Är du redo för nästa utmaning i din utveckling. Då är du rätt person för oss. Välkommen med din ansökan till oss på HIA DSAB!

Den topprankade hjärtsjukvården på Danderyd sjukhus söker nu dig som är sjuksköterska med intresse för akut hjärtsjukvård och som vill vara med på den spännande resan mot vår nya HIA-avdelningen i det nybyggda akuthuset där vi flyttar in i september 2019.
 

Kompetensutveckling

När du anställs hos oss ingår Du i ett två årigt kompetensutvecklingsprogram där intern och extern utbildning ingår vilket leder till att du blir hjärtsjuksköterska (DSAB) med ett lönepåslag på befintlig lön. Vi har dessutom utbildningssteg för att kunna arbeta med mer avancerad HIA-vård ex. Non Invasiv ventilationsbehandling, artärnål och inotropa läkemedel. Du får även utbildning för akutcykel (akutlarm) och akut omhändertagande av patienter med STEMI. Hos oss ingår du i sjukhusets akutlarmteam.

 

Bakgrund

HIA är en hjärtintensivvårdsavdelning med tio vårdplatser varav tre platser är avsedda för patienter med ökat behov av övervakning och medicinsk behandling. Vi vårdar patienter för akut ischemisk hjärtsjukdom och andra allvarliga kardiologiska tillstånd. Vi har STEMI verksamhet dygnet runt. Medelvårdtiden är ca tre dygn på avdelningen. Hjärtkliniken på DSAB har flera år erhållit toppbetyg gällande hjärtsjukvård i Sverige.
 

Framtid

Avdelningen är i en spännande utvecklingsfas vad det gäller planering av en ny avdelning i ”det nya akuthuset ” dit flytten kommer ske i september 2019. Avdelningen är bemannad med en hög andel sjuksköterskor både dag och natt. Du blir en viktig del i teamet. 

 

Arbetsuppgifter

På HIA får du ett utvecklande och omväxlande arbete som sjuksköterska. På övervakningsalar hos oss vårdas våra svårast sjuka patienter. Där behandlar vi patienter med bland annat Non Invasiv Ventilationsbehandling. Intaget av patienter sker dygnet runt, ibland direkt från ambulansen. Våra sjuksköterskor åker även tillsammans med hjärtjour på akutlarm som sker inom sjukhuset samt deltar vid STEMI larm. Du erbjuds introduktion under handledning utifrån dina behov. Avdelningen har hög sjukskötersketäthet där två sjuksköterskor har ansvar för fem patienter tillsammans med en undersköterska i ett team. 
 

Anställningsform:

  
Tillsvidareanställning. Heltid/deltid, dag/kväll/helg. Timanställning kan också vara aktuellt. Möjlighet till rotation mot exempelvis mot angiolab och akutmottagning finns.
 

Kvalifikationer:

 
Legitimerad sjuksköterska som har minst ett års erfarenhet.  
Meriterande kunskaper är, arbete inom hjärtsjukvård, akutsjukvård och AVA/intermediärvård/intensivvård.
 

Personliga egenskaper:

 
Vi söker dig som vill vara med och utveckla avdelningen vidare. Du  
trivs att arbeta i team. Du bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete. 
Du har ett starkt engagemang och stort intresse av hjärtsjukvård/akutsjukvård 
ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska.
 
Välkommen till oss där kompetensutveckling och gott arbetsklimat är ledord. 
 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska med diabeteskompetens till integrerad mottagning - deltid

Njurmedicin

Vill du bli en spjutspets inom njurmedicinsk omvårdnad!

Kvinnosjukvård & Förlossning

Sjuksköterska, natt på gyn avd 14 på Kvinnokliniken på Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska till toppmodern vårdavdelning Hjärnskaderehabilitering

Medicinkliniken

Sjuksköterskor till Akutvårdsavdelning (AVA) på Danderyds Sjukhus

Hud Reumatologi Infektion

Sjuksköterska till Infektionskliniken på Danderyds Sjukhus

Medicinkliniken

Sjuksköterskor sökes till Danderyds Strokeenhet

Kvinnosjukvård & Förlossning

Barnmorska/Sjuksköterska

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.