HR-partner till Danderyds sjukhus

Hälso- och sjukvården har de senaste två åren varit hårt ansträngda med anledning av den rådande pandemin. Detta har ställt höga krav på våra medarbetare men det har också lett till att vi varit tvungna att hitta nya och flexiblare arbetssätt som vi kommer ta med oss in i framtiden. Vi tror att det mänskliga mötet är viktigt men ser också hur tekniken har möjliggjort och effektiviserat vårt arbete. Idag kan vi erbjuda dig ett roligt och utmanande arbete där du har en större frihet att planera din tid och ges möjlighet till arbete på distans, givetvis utifrån verksamhetens förutsättningar. Nu söker vi en ny kollega som vill vara med på denna spännande resa.

Arbetsuppgifter

Som HR-partner arbetar du som verksamhetsnära generalist och du utgör ett viktigt stöd för cheferna inom ett eller flera verksamhetsområden i den kliniska verksamheten. Rollen är bred och du stöttar chefer i HR-relaterade frågor kring bl.a. kompetensförsörjning, arbetsrätt, arbetsmiljö, rehabilitering, lönesättning och ledarskap. Du ger verksamhetens chefer och ledningsgrupper ett professionellt stöd, fungerar som bollplank/samtalspartner, fångar upp behov och ställer rätt frågor. Med kunskap om verksamheten omsätter du dess utmaningar i konkreta och välfungerande HR-strategier. På sikt kommer det finnas möjlighet att få ett fördjupat ansvar för en HR-process som kan väljas utifrån verksamhetens behov och din kompetens/intresse.

Kvalifikationer

Vi söker dig med akademisk examen inom HR-området. Du har erfarenhet av en bred HR-roll och är van vid att arbeta självständigt och åstadkomma resultat. Ditt arbetssätt är proaktivt och du har ett möjlighetsorienterat förhållningssätt och erfarenhet av att på ett pedagogiskt sätt koppla HR-arbetet till verksamhetsnytta.

Personliga egenskaper

Som person är du utvecklingsorienterad och har en god förmåga att självständigt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och har lätt för att skapa kontakter och bygga långsiktiga relationer. För att lyckas i rollen som HR-partner behöver du ha förmågan att fånga upp verksamhetens behov och omsätta dessa till konkreta aktiviteter och nå resultat. Du har integritet och är lojal med organisationen och de beslut som fattas.

Övrigt

  • Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.
  • Sysselsättningsgrad 100%
  • 39:50 timmar/vecka.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

HR-och kommunikationsavdelningens främsta uppdrag är att proaktivt bidra till sjukhusets utveckling och stödja verksamhetens chefer och medarbetare i HR- och kommunikationsfrågor så att de har rätt förutsättningar för att ta hand om våra patienter och närstående på bästa sätt. HR- och kommunikationsavdelningen är en viktig partner i diskussionen om hur vi bäst är rustade för att möta framtidens utmaningar. Avdelningen består av följande enheter; Arbetsrätt och löner, Personal och utveckling, Bemanningscenter, Clinicum, Kommunikation, AT-organisationen och Medicinska biblioteket. HR-och kommunikationsavdelningen har cirka 100 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

5 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Bemanningsassistent till Hjärtkliniken, Danderyds Sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Vass medicinsk sekreterare sökes för timanställning

Internmedicin och Infektion

Medicinsk sekreterare till Verksamhetsområde Internmedicin och infektion

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Medicinsk sekreterare avd 80/84 Danderyds sjukhus AB

Teknik och digitalisering

Objektspecialist Akutlarm och Mobiltelefoni