Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Infektionskliniken Danderyds Sjukhus rekryterar Sjuksköterska dag/kväll

Att surfa runt bland jobbannonser är ibland ganska ensidigt, många annonser ser likadana ut. Faktum är att beskriva en vårdavdelning eller klinik i text är relativt svårt, att visa upp den på ett intervjutillfälle är mycket enklare. Fortsätt gärna att läsa om oss här nedan, orkar du inte, gå direkt till ”Ansök” och så får vi ses på en intervju!

Här får du chans att utvecklas

Vi söker sjuksköterskor som tycker om att arbeta med ett varierande patientklientel. En fördel är också om du gillar att utvecklas, för vi älskar utbildning! Vi har under terminerna återkommande, korta och informativa utbildningar för all personal. Ibland tar vi in föreläsare, men ofta håller våra kompetenta undersköterskor, sjuksköterskor och läkare i utbildningarna. Utbildningarna är bara en del i vår strävan för att vi alla ska utvecklas. Ett annat område vi arbetar hårt med är att skapa karriärvägar för våra sjuksköterskor. Några blir ledningssköterskor, andra roterar mot andra kliniker på sjukhuset, till exempel akuten och akutvårdsavdelningen och vissa väljer att vidareutbilda sig. Oavsett vilken väg du väljer så kommer vi att stötta dig till hundra procent. Vi vet att våra medarbetares personliga utveckling är nödvändig för klinikens framgång.

Alltid någon att fråga


Vi söker både erfarna och nyexaminerade legitimerade sjuksköterskor med intresse för akutsjukvård och infektionssjukdomar. Vi har en lång tradition att ta hand om nya sjuksköterskor och har ett mycket bra individuellt inskolningsupplägg för detta. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och säker i din arbetsroll och här finns alltid någon att fråga om du behöver hjälp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vilka är då vi?


Infektionskliniken, Danderyds Sjukhus AB, bedriver högspecialiserad vård inom infektionssjukdomar och är en växande klinik med nya fina lokaler. Infektionskliniken består av 40 vårdplatser samt en infektionsmottagning med ca 8000 besök årligen. Vi har tre akutvårdsavdelningar med intag dygnet runt och vi vårdar patienter med svåra infektionssjukdomar som kräver specialistvård.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Kirurgi & Urologi

Operationssjuksköterska till Dagkirurgisk operation Danderyds sjukhus

Kirurgi & Urologi

Endoskopicentrum söker sjuksköterska, dagtid

Kirurgi & Urologi

Är du en sjuksköterska som vänt på dygnet och föredrar att sova på dagarna?

Geriatrik

Sjuksköterska/natt

Geriatrik

Sjuksköterska

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska till Kvinnoklinikens operationsavdelning på Danderyds Sjukhus

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus AB

Akutkliniken

Engagerad utbildningsledare till Akuten på Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.