Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Infektionskliniken söker erfarna undersköterskor

Vi erbjuder

På avdelningen har vi ett fint arbetsklimat och tycker om att ha roligt på jobbet. Arbetsgruppen är en härlig mix av erfarna och nya kollegor, avdelningen speglar samhället med en stor variation av människor i ett öppet och välkomnande klimat. Vår målsättning är att erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete, i tätt samarbete med kollegor av olika professioner. Genom fungerande rutiner, delaktighet och kompetenta medarbetare skapar vi tillsammans en bra arbetsplats.

Som undersköterska hos oss får du individuellt anpassad introduktion med ett utarbetat och tryggt introduktionssätt. Hos oss har du ett nära samarbete med sjuksköterskorna och läkarna på avdelningen.

Att vara undersköterska hos oss innebär att du har ett stort ansvar och vår avdelning erbjuder dig en bred grund inom yrket. Vi erbjuder en utvecklande och inspirerande arbetsplats där du som undersköterska erhåller teoretisk och praktisk kunskap inom infektionssjukvård med fokus på patienten.

Om tjänsten

Som undersköterska hos oss är du närmast patienten. Du har ett stort intresse för infektionssjukdomar och förmåga att se hela patienten. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innebär bland annat, sårvård och såromläggning, venprovtagning, NEWS, katetersättning och omvårdnad.

Vi har tre vårdavdelningar, avdelning 4 med 20 vårdplatser och avdelning 5 & 6 med 9 isoleringssalar vardera. Vi arbetar i team om sjuksköterska och undersköterska, i nära samarbete med läkare.

Anställningsform

Tillsvidare/timanställning

Hos oss arbetar du tvåskift, vilket innebär dag, kväll samt helg. Vi har fasta scheman som du kan vara med att påverka till viss mån.

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska med stort intresse för infektionssjukvård. Du har förmågan att lyssna, förstå, ett starkt engagemang för omvårdnad och det personliga mötet. Du är ansvarstagande och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 

Undersköterska med erfarenhet från akutsjukvård/slutenvård, minst 3 år.

Krav: Utbildad undersköterska på gymnasium, Komvux eller motsvarande (minst 1350poäng). 

God kunskap i svenska i tal och skrift.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande.

 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

HR

Timanställda undersköterskor till Danderyds Sjukhus

Hjärt och Fysiologi

Nu söker vi timanställd nattundersköterska till hjärtavdelning 95

Kvinnosjukvård & Förlossning

Undersköterska Operation Kvinnokliniken Danderyds Sjukhus AB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.