Intresseanmälan som examinerad läkare till Kvinnokliniken på Danderyds sjukhus

Är du intresserad att jobba med framförallt akut kvinnosjukvård, gillar jourarbete, högt tempo och är flexibel? Då är du kanske rätt person att komplettera vår trevliga, heterogena läkargrupp.

Kvinnokliniken

vid Danderyds sjukhus bedriver såväl obstetrisk som gynekologisk verksamhet. Med runt 6700 förlossningar per år har vi en av landets största förlossningsavdelningar. Den obstetriska slutenvården består i huvudsak av BB-vård och antenatalvård, den obstetriska öppenvården av akut mottagning och specialist-MVC. Den gynekologiska verksamheten har en inriktning på benign gynekologi. Gynekologisk öppenvård bedrivs i form av en stor gynekologisk akutmottagning med ca 15 000 besök per år samt elektiv gynekologisk mottagning och kirurgisk dagvårdsverksamhet. Kliniken bedriver även akut och elektiv slutenvård inkluderande benign kirurgi.  Danderyds sjukhus är en institution inom Karolinska institutet (KIDS) och kliniken bedriver undervisning, forskning och utveckling. 
 

Vi söker fortlöpande nya kollegor som har ett genuint intresse inom gynekologi och obstetrik.

 
 

Arbetsuppgifter: 

Tjänstgöringen sker i första hand på gynekologiska akutmottagning men även på ordinarie gynekologmottagning, inom abortverksamhet och till viss del på gynekologisk slutenvårdsavdelning samt BB-eftervårdsavdelning.
Tillträde enligt överenskommelse

 

Kvalifikationer: 

För att söka tjänsten ska du vara examinerad läkare.  Arbetslivserfarenhet samt idigare arbete inom specialiteten är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Danderyds Sjukhus AB

Nu söker vi er som vill bli våra nya AT-läkare!

Medicinkliniken

Specialist/ överläkare i neurologi Neurologkliniken Danderyds Sjukhus

Hjärt och Fysiologi

Hjärtkliniken Danderyds sjukhus AB söker överläkare med huvudansvar för hjärtsviktsvården

Kvinnosjukvård & Förlossning

Intresseanmälan som legitimerad läkare till Kvinnokliniken på Danderyds sjukhus

Ortopedi

ST-läkare Ortopediska kliniken

Hud Reumatologi Infektion

Överläkare / Specialistläkare till Reumatologen

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.