Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Klinikassistent till Internmedicin och Infektion

Är du en lagspelare och brinner för att jobba med administrativa uppgifter? Vi söker nu en klinikassistent till verksamhetsområde Internmedicin och Infektion.

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och här utreder vi och behandlar patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna, dygnet runt. Vi är idag ca 450 medarbetare fördelade på sju slutenvårdavdelningar och två öppenvårdsmottagningar. Hos oss får du arbeta i en utvecklande och stimulerande miljö där vi tillsammans skapar förutsättningar för en säker och trygg vård.

Arbetsuppgifter


Tjänsten är uppdelad och du kommer arbeta 80% som läkarrapportör och 20% som chefssekreterare. Du kommer att ansvara för den administrativa schemahanteringen av ca 130 läkare i Heroma och Medinet samt bistå bemanningsansvariga läkare vid frånvaro och andra schemaförändringar. Du kommer dessutom vara stöd för verksamhetschefen vid bokning av lokaler, kallelser och protokollföring samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter som tex webbredaktör.

Kvalifikationer


Vi söker dig som har en avklarad gymnasieutbildning samt flerårig erfarenhet från att arbeta med Heroma.

Du ska ha erfarenhet av att arbeta med Medinet eller ett system som arbetsgivaren finner motsvarande.
Du behöver ha dokumenterad erfarenhet av att skriva protokoll från samverkan – och ledningsgruppsmöten vilket ställer krav på väldigt goda kunskapar i svenska i såväl tal som skrift.

Meriterande är det om du har kunskap från att arbeta med intranät såsom webbredaktör.  

Personliga egenskaper


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi tror att du är en person som har lätt för att samarbeta och möta människor samt att du har en god förmåga att ta initiativ och lösa problem. Då dina huvudsakliga arbetsuppgifter är av administrativ karaktär behöver du även vara duktigt på att prioritera och strukturera ditt arbete.

Låter det intressant?Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Sjukhusgemensam service SGS

Administratör/kundtjänstmedarbetare till Servicegruppen

Rehabiliteringsmedicin

Administratör till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.