Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

Klinikchef till Logopedkliniken vid Danderyds sjukhus AB

Har du förmåga att leda och inspirera inom logopedisk verksamhet? Som klinikchef för Logopedkliniken erbjuds du ett varierat och utvecklande uppdrag. Sök tjänsten redan idag!


Vårt anställningserbjudande
Som klinikchef på Logopedkliniken erbjuder vi dig ett stimulerande arbete med stora möjligheter att vara med och forma utvecklingen av Logopedkliniken inom Danderyds Sjukhus. I uppdraget ingår ett medarbetaransvar för ca 100 personer. Du ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Neurologi samt rapporterar direkt till verksamhetschefen. Som klinikchef har du det övergripande ansvaret för verksamheten, personal och ekonomi.

Arbetsbeskrivning
I din roll ingår att leda, utveckla och följa upp verksamheten. Du sätter upp mål utifrån klinikens verksamhetsplan och ansvarar för att leda kliniken så att dessa uppfylls. Tillsammans med dina underställda chefer ansvarar du för den dagliga driften inom kliniken med fokus på patientsäkerhet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Genom ett aktivt arbete säkerställer du att en god arbetsmiljö upprätthålls, samt att vårt kliniska uppdrag utförs på ett högkvalitativt och patientsäkert sätt.

Kvalifikationer
Vi söker en ledare med bred erfarenhet av att leda och utveckla komplexa och kunskapsintensiva verksamheter. Du har erfarenhet av att bedriva framgångsrikt förändringsarbete

Vi söker dig som har logopedutbildning och har tidigare ledarerfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med vårdval och sjukhusavtal.

Chefs- och ledarerfarenhet i kombination med forskningserfarenhet är meriterande.


Personliga egenskaper
Som person är du förändrings- och framtidsorienterad. Du är konkret och tydlig med strategisk höjd och har lätt för att fatta beslut i komplexa situationer. Du arbetar genom andra och lägger stor vikt vid dina direktrapporterandes professionella och personliga utveckling. Du är en tydlig ledare och god kommunikatör som kan skapa förtroende på samtliga nivåer i organisationen. Du skapar relationer och är prestigelös men har samtidigt hög integritet och modet att driva obekväma frågor.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Övrigt
Danderyds Sjukhus AB tillämpar tidsbegränsat chefsförordnande. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning i din profession som t.ex Logoped.Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

På Danderyds Sjukhus har vi en gedigen chefsrekryteringsprocess, med olika steg och tester. Den första intervjun sker med rekryterande chef och HR-partner. Om du går vidare i processen får du genomföra en personlighetstest och ett logiskt analytiskt test. Återkoppling från testerna genomförs i samband med att du träffar vår chefsrekryteringsgrupp på en djupintervju. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser med syfte att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.Om verksamheten
Logopedkliniken utreder och behandlar barn och vuxna med ät- och sväljningssvårigheter, tal-, språk- och röstproblem samt läs-, skriv- och räknesvårigheter. Vi bedriver specialiserad öppenvårds- och primärvårdslogopedi samt konsulterande logopedi mot slutenvården på Danderyds sjukhus och Södersjukhuset. Vi arbetar inom ramen för vårdval Stockholm, sjukhusavtal, språkförskole- och skolavtal. Förutom huvudmottagningen på Danderyds sjukhus har Logopedkliniken ytterligare åtta mottagningar i närliggande kommuner.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Internmedicin och Infektion

Biträdande vårdenhetschef till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Vi stärker upp med en tredje enhetschef till Sterilteknik Danderyds Sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Enhetschef till Neurorehabilitering öppenvård, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Vårdenhetschef till AVA på Danderyds Sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Vårdenhetschef till Gynmottagningen, Danderyds sjukhus

Radiologi

Enhetschef till Röntgenavdelningen, Danderyds sjukhus AB

Anestesi- och Intensivvård

Sektionschef läkare till Anestesin på Danderyds Sjukhus

Ortopedkliniken

Vårdenhetschef till avdelning 57 KUA, Danderyds sjukhus AB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.