Köksbiträde Hjärnskaderehabilitering Danderyds Sjukhus

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder en rolig arbetsplats i toppmoderna lokaler med möjlighet till kompetensutveckling inom livsmedel och neurologi samt rehabilitering. Patienterna som kommer till oss har en förvärvad hjärnskada vanligtvis genom en stroke eller ett trauma.

Hos oss är måltidssituationen en viktig del i rehabiliteringen och våra patienter är oftast aktiva och yrkesarbetande innan de insjuknat. Målet är att alla ska sitta i en matsal och äta tillsammans. Som köksbiträde har du en viktig uppgift i att få måltidssituationen att fungera vilket innebär mycket patientkontakt.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar i ett av avdelningens patientkök och ansvarar för den dagliga driften. Ansvaret består av iordningsställande av patienternas måltider och beställning av mat samt livsmedel. Du ansvarar även för att köket uppfyller de krav på hygien som sjukhuset ställer för avdelningskök. I ditt arbete ingår att samarbeta med våra undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och logopeder.

Kvalifikationer

  • Utbildning inom livsmedelshygien eller annan relevant utbildning för tjänsten.
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
  • God datorvana.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i kök och med service.

Personliga egenskaper

Vi vill anställa dig som är positiv och har en hög servicekänsla. Det är viktigt att du är noggrann och har lätt att ta till dig information. Arbetet är självständighet men god samarbetsförmåga med kollegor är väldigt viktigt. Vi vill att du har lätt för att göra dig förstådd då du kommer hjälpa patienter med brister i kommunikation. Struktur är en förutsättning för att du ska få dagen att flyta på bra. Är du kreativ gällande matlagning och måltidsservice gör du våra patienter en stor tjänst.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

3 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Kvalitetsutvecklare till Hjärtkliniken, Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Medicinsk sekreterare till VO Medicinsk specialistvård, Danderyds sjukhus

Radiologi

Röntgensjuksköterska till röntgenavdelningen på Danderyds sjukhus