Köksbiträde till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Inom vår verksamhet rehabiliterar vi patienter med medelsvår till mycket svår förvärvad hjärnskada i ett tidigt skede efter insjuknandet/skadetillfället. Patienterna är från 18 år och uppåt och de vanligaste orsakerna till hjärnskadan är stroke och trauma. Vi har 40 vårdplatser fördelade på 2 avdelningar 80 och 84 med totalt 3 avdelningskök. Vi har nyligen flyttat till helt nybyggda lokaler som är i toppskick.
 
Måltidssituationen är en viktig del av rehabiliteringen. Målet är att våra patienter om möjligt ska sitta tillsammans och äta. Våra köksbiträden har en viktig uppgift att bidra till att matsituationerna fungerar. Detta innebär mycket patientkontakt.  
  
I arbetsuppgifterna ingår ansvar för klinikens avdelningskök och patientmatsalar. Kontakt med matleverantör samt beställning av livsmedel och mat ingår. Du samarbetar med våra undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och logopeder.
 
Kvalifikationer:  
Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta i kök och med service. Har du tidigare arbetat i annan vårdverksamhet är det meriterande. Vi är intresserade av dig som är flexibel, positiv, noggrann, har ansvars- och servicekänsla, är ambitiös och initiativtagande, ser möjligheter och har förmåga att samarbeta. Att du är rätt person i vår arbetsgrupp tycker vi är viktigt.
 
Utbildning inom livsmedelshygien är önskvärt.  
Datorvana och goda kunskaper i svenska språket är ett krav.  
 
Vi söker också dig som är intresserad av att arbeta på timanställning hos oss!
 
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!  
 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
 
Du kommer att tjänstgöra på schema och arbeta varannan helg  
 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Medicinkliniken

Timanställd undersköterska till Diabetes & Endokrin på Danderyds sjukhus

Medicinkliniken

Undersköterska natt till Diabetes & Endokrin på Danderyds sjukhus

Kirurgi & Urologi

Undersköterska! Säkra din plats till arbetsglädje, sök till oss på Centraloperation, DS!

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.