Kom hit och bli vår nya Pacemakersköterska!

Vi söker dig som är sjuksköterska eller biomedicinsk analytiker och som vill börja jobba som pacemakersjuksköterska på Arytmienheten på Danderyds Sjukhus. Vi är en del av Hjärtkliniken på Danderyds Sjukhus och utför arytmiutredningar, deviceimplantationer, kontroll och uppföljning av device (pacemaker, ICD, CRT och ILR).  Vi är en stor forskningsenhet med egen aktiv forskargrupp. På enheten arbetar sjuksköterskor, läkare och en undersköterska och är nu i en aktiv fas i uppstart av elektrofysiologisk verksamhet.  Vi söker nu en sjuksköterska eller biomedicinsk analytiker med intresse för arytmier till vår enhet för en tjänst där både mottagningsverksamhet med pacemakerkontroller, mottagningsverksamhet samt medverka under deviceoperation, då en av våra pacemakersjuksköterskor efter många år valt att gå vidare på nya spännande uppdrag.  

Vi kan erbjuda dig stora utvecklingsmöjligheter i en högteknologisk och forskningsintensiv miljö där du blir en viktig pusselbit i vårt tvärprofessionella specialistteam. Vår implantation- utförs i nybyggda lokaler på Hjärtintervention i det nya akuthuset.  Hjärtintervention består av fyra nya salar där en sal är dedikerad till deviceoperationer, en sal till invasiv elektrofysiologi och på de resterande två utförs kranskärlsröntgen/PCI.

Anställningsform:

Tjänstgöring på mottagningen med rotation till paceoperation. Veckoarbetstid 40h/vecka

​Arbetsuppgifter: 

​Du kommer primärt att börja på operation och efter inskolning så påbörjar du din utbildning inom pacemakerverksamheten. Arbetet innebär kontinuerlig kompetensutveckling och målet är att du så småningom ska kunna ha självständig pacemakermottagning.

​Personliga egenskaper: 

Vi är en arbetsgrupp som lägger stor vikt vid god arbetsmiljö och utveckling och vi söker dig som vill bidra till detta. Du är en person som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har god självkännedom samt är ansvarstagande och lyhörd gentemot både patienter och medarbetare. Arbetet på Arytmienheten är självständigt men flexibelt och vi ser därför gärna att du är initiativrik, strukturerad och noggrann med god analytisk förmåga. Ett tekniskt intresse är en fördel.

Kvalifikationer: 

Legitimerad sjuksköterska eller legitimerad biomedicinsk analytiker med erfarenhet från kardiologi. Tidigare erfarenhet av arytmiverksamhet eller pacemakermottagning är meriterande. ​

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.