Kombinera öppenvård och slutenvård på geriatriken!

Vårt anställningserbjudande

Här är din möjlighet att kombinera mottagningsarbete i öppenvård med vårdavdelningsarbete i slutenvård.
Arbetet hos oss kommer ge dig ökad kunskap kring både kognitiva och somatiska sjukdomar som drabbar den äldre patienten. Självklart erbjuder vår arbetsplats ett gäng härliga kollegor men även ett generöst friskvårdsbidrag!

Här arbetar du 50% på minnesmottagningen och 50% på geriatrisk vårdavdelning. Viss helgtjänstgöring ingår. Möjlighet till deltid finns.

Arbetsbeskrivning

På minnesmottagningen arbetar du med patientnära kontakt genom självständiga sjuksköterskebesök med provtagning och läkemedelsuppföljning. Du ger telefonrådgivning, utför enklare kognitiva tester, planerar in patienter samt assisterar vid lumbalpunktion. Du ingår i ett team av läkare, neuropsykolog, arbetsterapeut, sjuksköterska, undersköterska och medicinsk sekreterare.

På vårdavdelningen arbetar du med hela omvårdnadsprocessen kring patienten. Läkemedelsbehandling, rehabilitering och kontakt med kommun och primärvård ingår också i ditt dagliga arbete. Handledning av sjuksköterskestudenter ges på alla geriatrikens vårdavdelningar. Teamet på vårdavdelningen består av
läkare, sjuksköterska, undersköterska, vårdsamordnare, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator samt dietist och logoped vid behov.

Kvalifikationer

Krav: Legitimation som sjuksköterska med kandidatexamen i omvårdnad.

Vidareutbildning med magisterexamen i vård av äldre eller till Silviasjuksköterska är meriterande.

Krav: Yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

Arbetslivserfarenhet av att bemöta och vårda personer med sviktande kognition är meriterande. Likaså erfarenhet av mottagningsarbete.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg och stabil. Vi ser gärna att du är självgående men samtidigt har lätt för att samarbeta. Du har en personlig mognad och empatisk förmåga. Du bör även vara strukturerad och ha en problemlösande förmåga.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Danderydsgeriatriken är specialiserad på akuta och kroniska sjukdomar som bland annat uppstår till följd av åldrande. Kliniken har cirka 200 medarbetare fördelade på en öppenvårdsmottagning för minnesutredningar och tre slutenvårdsavdelningar med olika inriktning; Akutgeriatrisk, Ortopedisk rehabilitering och Strokerehabilitering samt svårare sjuka geriatriska patienter. På alla vårdavdelningar får du erfarenhet inom många olika specialiteter, exempelvis endokrinologi, hjärtsjukvård, kirurgi och ortopedi.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus

Internmedicin och Infektion

Är du vår nya nattsjuksköterska på Infektionskliniken Danderyds Sjukhus AB?

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Avdelning 1, Njurmedicin på Danderyds sjukhus

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till Neurologkliniken, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Nattsjuksköterska till Hjärtsviktscentrum Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Erfaren Sjuksköterska Natt MAVA Danderyds sjukhus

Kirurgi- och Urologkliniken

Sjuksköterska inom Kirurgi – Arbetsmiljö och kompetensutveckling!