Kompetensutvecklare till Danderyds sjukhus

Vill du vara med och driva utveckling av tydliga karriärvägar och förutsättningar för kompetensutveckling för medarbetare på Danderyds sjukhus? Då kan du vara rätt person för oss! Vi söker nu en ny kollega med starkt intresse för kompetensutvecklingsfrågor som vill bli en del av vårt kompetenta HR-team.

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, omväxlande och ansvarsfullt arbete i en samhällsviktig organisation där du omges med kompetenta, engagerade och positiva kollegor. Du kommer att ha många kontaktytor internt på sjukhuset och även samverka med andra verksamheter inom Region Stockholm.

Som kompetensutvecklare har du en nyckelfunktion där du får möjlighet att påverka och driva arbetet med kompetensutveckling för hälso-och sjukvårdens yrkesprofessioner. Det är ett sjukhusövergripande arbete där du har kontakt med alla verksamheter inom sjukhuset samt är en del av ett regionsövergripande nätverk med väletablerade samarbetsformer.

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag innebär att du driver, samordnar och stödjer sjukhusets verksamheter i arbetet med kompetensplanering och utveckling. I ditt arbete utgår du ifrån Regionens kompetensplaneringsmodell KOLL och de kompetensstegar som är utarbetade för flera av hälso-och sjukvårdens yrkesprofessioner.

Du arbetar både strategiskt och operativt arbete vilket förutsätter en aktiv omvärldsbevakning, analysarbete, utveckling av processer, metoder och verktyg samt kontinuerlig uppföljning i syfte att utveckla verksamheten/organisationen.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Se till att sjukhuset arbetar utifrån fastställda planer.
  • Hålla utbildningar och workshops.
  • Leda och ingå i många olika mötessammanhang.
  • Leda och delta i olika aktiviteter kopplade till kompetensutveckling både på sjukhuset och i Regionen.
  • Ta fram statistik, beslutsunderlag och följer upp fastställda målsättningar.
  • Arbete i IT-verktyget Heroma Kompetens.

Kvalifikationer

För att axla rollen tror vi att du har en klinisk utbildningsbakgrund och erfarenhet från arbete i hälso-och sjukvården. Du kan även ha annan för tjänsten relevant akademisk utbildning eller HR-bakgrund med erfarenhet från dessa specifika områden. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i någon större, komplex verksamhet och drivit förändrings- och utvecklingsarbete med goda resultat. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort intresse för kompetensutvecklingsfrågor. Du tycker om att ta ansvar och arbeta självständigt. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift (svenska), ett proaktivt sätt att arbeta samt ser möjligheter snarare än svårigheter. Du är strukturerad, utvecklingsorienterad, bygger långsiktiga relationer och driver dina ansvarsområden på ett konstruktivt och långsiktigt hållbart sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

  • Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.
  • Sysselsättningsgrad 100%, 39,5 h/vecka.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
HR-och kommunikationsavdelningens främsta uppdrag är att proaktivt bidra till sjukhusets utveckling och stödja verksamhetens chefer och medarbetare i HR- och kommunikationsfrågor så att de har rätt förutsättningar för att ta hand om våra patienter och närstående på bästa sätt. HR- och kommunikationsavdelningen är en viktig partner i diskussionen om hur vi bäst är rustade för att möta framtidens utmaningar. Avdelningen består av följande enheter; Arbetsrätt och löner, Personal och utveckling, Bemanningscenter, Clinicum, Kommunikation, AT-organisationen och Medicinska biblioteket. HR-och kommunikationsavdelningen har cirka 100 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

6 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Bemanningsassistent till Hjärtkliniken, Danderyds Sjukhus

HR- och kommunikationsavdelning

Lönekonsult sökes till Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Medicinsk sekreterare som är skarp som en skalpell till VO Kirurgi/Urologi

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Medicinsk sekreterare/Administratör till Rehabiltieringsmedicin

HR- och kommunikationsavdelning

Erfaren lönekonsult med god systemvana, Danderyds sjukhus

Sjukhusgemensam service

Objektspecialist till Danderyds Sjukhus