Kontaktsjuksköterska till Diagnostiskt Centrum Danderyds sjukhus

Diagnostiskt Centrum söker kontaktsjuksköterska/sjuksköterska för utredning av patienter med misstanke på cancer. Vi är en liten välfungerande multiprofessionell arbetsgrupp som söker dig som vill ha ansvar för egna patienter, arbeta i team med god handledning, lära dig mycket och ha ett meningsfullt arbete.

Arbetsbeskrivning


Diagnostiskt Centrum (DC) på Danderyds Sjukhus AB har i uppdrag att utreda patienter med oklara symptom där det finns misstanke om cancer (SVF AOS) och patienter med metastaser med okänd primärtumör (SVF CUP). Vi skall erbjuda patienterna röntgenundersökning, sjuksköterske- och läkarbesök inom 4 dagar och har färdigutrett majoriteten av patienterna inom 3 veckor. Det höga utredningstempot kräver hög kompetens och är tillfredsställande för både patienter och personal.
Vi arbetar i team med internmedicinare/hematolog, sjuksköterskor och undersköterska. Två gånger per vecka har vi multidisciplinära konferenser där både sjuksköterskor och läkare deltar.

Som sjuksköterska på DC ansvarar du för dina egna patienter samtidigt som du tar ett helhetsansvar för verksamheten. Du arbetar tillsammans med läkare och undersköterska för att patienternas utredningstid ska bli så bra och snabb som möjligt. Arbetet är självständigt och du kommer, med både dina omvårdnads- och medicinska kunskaper, stötta patienten under utredningstiden. Det kan till exempel gälla smärt- och nutritionsproblematik liksom oro. Du kommer ha mycket kontakt med patienter och anhöriga liksom med övriga vårdgivare så som röntgen, patologen och andra specialister. Arbetet är varierande då DC är en kombinerad mottagning och dagvårdsenhet, med 2 vårdplatser för övervakning av patienter som genomgår olika punktioner. Vid nybesök har du egen mottagning med omvårdnadsanamnes/status och därefter teambesök med läkare. I övrigt är det sedvanliga sjuksköterskeuppgifter så som provtagning, läkemedelsadministration, telefonrådgivning och bokningar. Alla patienter erbjuds deltagande i forskningsstudier.

Arbetet ställer höga krav på att du kan agera självständigt. Du tilltalas av att driva och utveckla verksamheten liksom att utveckla sjuksköterskans roll i teamet.

För att trivas behöver du vara trygg i din roll som sjuksköterska samt säker i dina bedömningar och prioriteringar. Arbetet ställer höga krav på din självständighet likväl din förmåga att samverka i team. Du ska ha god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Kvalifikationer


Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta med svårt sjuka patienter.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som kontaktsjuksköterska och/eller har erfarenhet av cancervård. Tidigare arbete på Diagnostiskt Centrum är mycket meriterande.

Vårt anställningserbjudande

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Internmedicin och Infektion

Är du vår nya nattsjuksköterska på Infektionskliniken Danderyds Sjukhus AB?

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Hemodialysmottagningen, Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Har du planer på att vidareutbilda dig till anestesisjuksköterska?

Akutmottagningen

Sjuksköterska till Akutmottagningen Danderyds Sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Vårdavdelning 90 (arytmi), Hjärtkliniken

Ortopedkliniken

Vikarierande Sjuksköterska till Ortopedmottagningen, Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Diabetes och Endokrin på Danderyds sjukhus