Kurator/socionom till Smärtrehabilitering på Huddinge sjukhus

 
Högspecialiserad smärtrehabilitering är en länsövergripande öppenvårdsverksamhet för personer med långvariga smärttillstånd med verksamhet på Danderyds och Huddinge sjukhus. Teamet i Huddinge, där vi nu söker en kurator, erbjuder även rehabilitering för patienter i behov av språktolk. Tillsammans med Smärtmottagningen på Danderyds sjukhus utgör vi ett smärtcentrum. Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat.
 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med dina patienter på individ- och gruppnivå i en kreativ organisation med kompetenta kollegor. Teamarbetet är kärnan i vår verksamhet där du bidrar med din yrkesspecifika kompetens. Teamets mål med rehabiliteringen är att skapa förutsättningar för patienter med långvarig smärta att uppnå varaktig förändring som möjliggör ökad funktion, aktivitet och delaktighet i samhället. Som kurator kommer du arbeta i team tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut, läkare, psykolog och sjuksköterska. Du ansvarar för psykosociala bedömningar och behandlingar individuellt och i grupp i nära samarbete med övriga professioner i teamet. Undervisning och handledning av studenter ingår i uppdraget.

Tjänsten gäller vikariat 1 år med start 1/1-2020.

Din profil

   
Vi söker dig som är auktoriserad socionom med goda kunskaper och erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete. Önskvärt med adekvat vidareutbildning. Erfarenhet av arbete med patienter med smärta, av teamarbete samt närståendearbete är meriterande. Önskvärt om du har intresse för utvärderingsarbete och forskning. Vi lägger stor vikt vid personlig egenskaper som flexibilitet, engagemang och god samarbetsförmåga.
 
Urval sker löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicin

Psykolog till Hjärnskaderehabilitering dagvård Huddinge

Rehabiliteringsmedicin

Arbetsterapeut till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.