Kvinnoklinikens operationsavdelning söker en anestesisjuksköterska

På Danderyds sjukhus har vi en stor kvinnoklinik med en egen operationsavdelning. Vi söker nu dig som önskar arbeta med gynekologisk och obstetrisk anestesi, samt pre- och postoperativ vård.

Om verksamheten

Vår operationsavdelning rymmer sex operationssalar, samt en akutsal på förlossningen. Här utförs akut och elektiv gynekologisk och obstetrisk kirurgi dygnet runt. Hos oss erbjuds stimulerande arbetsdagar och en känsla av att kunna göra det bästa för patienten.

Vår postoperativa avdelning är en enhet med nära samarbete inom avdelningen men också med andra enheter såsom operation, förlossning, BB och vårdavdelning. Här arbetar du tillsammans med erfarna kollegor som ger bra stöd. Att rotera mellan anestesin och postop ger omväxling och vi tror att det underlättar helhetssynen på patienten. Här har vi öppet måndag till fredag.

Kvinnoklinikens anestesi och postop ingår i verksamhetsområdet anestesi- och intensivvård. Inom verksamhetsområdet finns även centraloperation, dagoperation, ÖNH-operation, tandoperation, anestesimottagning, smärtmottagning, nationellt respirationscentrum, intensivvårdsavdelning och sterilcentral.

Utbildning är viktigt för oss, och du erbjuds cirka fem utbildningsdagar/år. Vi arbetar utifrån regionens kompetensstege och den ligger till grund för din individuella kompetensutvecklingsplan.

Inskolningen planeras utifrån dina behov.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Arbetstidsmått 38,25 timmar/vecka. Individuell schemaplanering i Heroma.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistexamen inom anestesi. Erfarenhet av arbete som anestesisjuksköterska, även inom postoperativ vård, är meriterande.

Vi ser gärna att du hanterar stress i akuta situationer på ett professionellt sätt, har lätt för att samarbeta och kan bidra med kunskap och utveckling till enheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Intervjuer kommer ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Mattias Frimodig, vårdenhetschef KK-anestesin, tf KK postop, 08-12358110,Om verksamheten

Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi samt ÖNH och Tandanestesi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 24 000 anestesier på ca 25 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Anestesi- och Intensivvård

Kvalitetsutvecklare till Anestesi och intensivvård, IVA och Postop, på Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Operationssjuksköterska Kvinnoklinikens operation Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Dag och nattbarnmorska till antenatal, induktion och medicinsk BB avdelning

Kvinnosjukvård och förlossning

Barnmorskor och barnmorskestudenter till BB Danderyds eftervård i sommar!