Besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Läkaradministratör/Heromarapportör till Internmedicin och Infektion

Välkommen till en dynamisk arbetsplats. Vi söker dig som är läkaradministratör/heromarapportör till verksamhetsområde Internmedicin och Infektion.

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och här utreder vi och behandlar patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna, dygnet runt. Vi är idag ca 450 medarbetare fördelade på åtta slutenvårdavdelningar och två öppenvårdsmottagningar. Hos oss får du arbeta i en utvecklande och stimulerande miljö där vi tillsammans skapar förutsättningar för en säker och trygg vård.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten är uppdelad mellan läkarrapportör/heromarapportör och chefsassistent. Du kommer att ansvara för den administrativa schemahanteringen av ca 130 läkare i Heroma och Medinet samt samarbeta med bemanningsansvariga läkare vid frånvaro och andra schemaförändringar. Du kommer dessutom vara stöd för verksamhetschefen med bland annat kallelser och protokollföring samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Uppdraget anpassas efter verksamhetens behov.

 

Kvalifikationer

- Vi söker dig som har en avklarad gymnasieutbildning. 

- Erfarenhet från att arbeta med Heroma.

- Du ska ha erfarenhet av att arbeta med Medinet eller ett system som arbetsgivaren finner motsvarande.

- Du behöver ha dokumenterad erfarenhet av att skriva protokoll vilket ställer krav på mycket goda kunskapar i svenska i såväl tal som skrift.

- Meriterande är utbildning som medicinsk sekreterare.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi ser at du är en person som har lätt för att samarbeta och möta människor. Du är ansvarstagande, noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. För att trivas i rollen är du trygg och självgående.

 

Övrigt 

Tjänsten är måndag till fredag, 39,5h/veckan. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Låter det intressant?Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Kirurgi & Urologi

Bemanningskoordinator 50 % på urologisk vårdavdelning

HR

HR-partner till Danderyds Sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

En administratör till Högspecialiserad smärtrehabilitering Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.