Leg fysioterapeut till område neuro, Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande

Vill du bli en del av vår härliga fysioterapeutgrupp?

En av våra fysioterapeuter ska vara föräldraledig och vi behöver därför en vikarie till område neuro för ett vikariat under tidsperioden 220829-230731 med en eventuell möjlighet till förlängning. Uppdraget är omväxlande och passar dig som vill arbeta både med öppen- och slutenvård inom område neuro. Du kommer också att ingå i MS- och Parkinsonteam.

Vid Fysioterapin Danderyds sjukhus arbetar ca 35 fysioterapeuter fördelade på två enheter - Andning- och cirkulationsenheten och Ortopedi- och reumaenheten.

Danderyds sjukhus är ett sjukhus i expansion och har nära till bra kommunikationer med t ex tunnelbana och knutpunkt för busstrafik. Förmåner som erbjuds är t ex friskvårdsbidrag, flextid och fri sjukvård.

Arbetsbeskrivning

Bedömningar och behandlingar inom både öppenvård och slutenvård, teamsamverkan, hjälpmedelsutprovning, utformning av träningsprogram, information och viss undervisning av patienter och personal samt handledning av fysioterapeutstudenter i verksamhetsförlagd utbildning. Helgtjänstgöring ingår i uppdraget.


Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med svensk fysioterapeutlegitimation utfärdad av Socialstyrelsen och har arbetat en tid i yrket, gärna inom akutsjukvård och neuro.

Handledarutbildning och magister- eller masterexamen samt specialist inom t ex neuro är meriterande, men inte ett krav.

Personliga egenskaper

Du har lätt för att samarbeta med andra och att få saker gjorda. Du är bekväm med att hantera olika slags människor och har lätt att anpassa dig efter nya omständigheter. Du känner dig trygg i en miljö där arbetstempot kan vara högt. Du delar med dig av din kunskap och vill bidra till att utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Om verksamheten
Organisatoriskt tillhör du den Paramedicinska Sektionen som består av ca 70 medarbetare fördelade på fyra olika enheter inom Arbetsterapi, Fysioterapi och Nutrition. Här arbetar arbetsterapeuter, dietister och fysioterapeuter inom de flesta av sjukhusets verksamhetsområden, med både sluten-och öppenvård. Enheten har en bred kompetens inom respektive yrkesgrupp och kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Leg.arbetsterapeut, Högspecialiserad smärtrehabilitering, Danderyds sjukhus

Ortopedkliniken

Leg fysioterapeut/sjukgymnast inom ortopedi Danderyds sjukhus

Neurologkliniken

Logoped med intresse för barns tal, språk och kommunikation?

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Arbetsterapeut till Konsultteamet - rehabteamet för svåra hjärnskador

Neurologkliniken

Utredningslogoped Logopedkliniken Danderyds Sjukhus AB

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Fysioterapeut/sjukgymnast till Konsultteamet

Ortopedkliniken

Arbetsterapeut till Paramedicinska sektionen Danderyds sjukhus