Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Leg fysioterapeut/sjukgymnast till Danderyds sjukhus

Vill du bli vår nya kollega?

Om oss

Vid Paramedicinska sektionen vid Danderyds sjukhus AB arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och dietister. Fysioterapin har ca 40 medarbetare fördelade över två enheter - Andning- och cirkulationsenheten och Ortopedi- och reumaenheten.

Vi söker nu en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse och fördjupad kunskap och erfarenhet  inom området respiration och lungmedicin till Andning- och cirkulationsenheten. Anställningen är tillsvidare med 100 % tjänstgöring, tillträde 1 september eller efter överenskommelse.  

Danderyds sjukhus är ett sjukhus i expansion och har nära till bra kommunikationer med t ex tunnelbana och knutpunkt för busstrafik.   

 

 

Om tjänsten 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bedömning och behandling främst inom område respiration och lungmedicin med t ex andningsvård, smärta, mobilisering, hjälpmedelsutprovning, rådgivning, information och undervisning till patienter, närstående och personal. Uppdraget kan innehålla arbete inom både slutenvård och öppenvård. Handledning och undervisning av studenter ingår i uppdraget liksom helgtjänstgöring.

 

Vi söker 

Vi söker dig som har stort intresse av och en fördjupad kunskap och erfarenhet av område respiration och lungmedicin samt erfarenhet av att arbeta på akutsjukhus. 

 

Kvalifikationer

Krav:  Leg fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med magister/masterexamen och specialistkompetens inom respiration eller närliggande område.

 

Personliga egenskaper 

Som person har du god samarbetsförmåga och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är ansvarsfull och har förmåga att ta egna initiativ, prioritera och hantera flera saker samtidigt. Du vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra samt utvecklar verksamheten tillsammans.

Du är intresserad av att lära dig nya saker och att dela med dig av kunskap och erfarenhet till andra.

Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.