Legitimerad dietist sökes till Dietistenheten Danderyds sjukhus

Kom och jobba med oss på vår kompetenta och trevliga Dietistenhet!

Vi söker en legitimerad dietist för tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Idag är vi tolv dietister som arbetar mot i stort sett alla sjukhusets avdelningar. Vi tillhör Paramedicinska sektionen tillsammans med fysio- och arbetsteraputer.

Hos oss är det högt i tak, vi värdesätter kvalitet och utveckling, lär av varandra, hjälps åt och tar hand om vår enhet tillsammans. Vi arbetar enligt NCP, Nutrition Care Process, och bedriver ett kontinuerligt utvecklingsarbete gällande detta.

Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder ett varierat arbete med både öppen- och slutenvård. Du bör i första hand ha erfarenhet av akutsjukvård och kommer att arbeta med inriktning mot hjärtmedicin, njurmedicin samt överviktskirurgi. Andra arbetsuppgifter är bl.a att bidra i utvecklings- och kvalitetsarbete, delta i Nutritionsråd samt handleda studenter.

Kvalifikationer:

Legitimerad dietist. Erfarenhet inom akutsjukvård är meriterande, gärna inom hjärtmedicin, njurmedicin samt/eller överviktskirurgi. Du har en mycket god samarbetsförmåga, är flexibel och kan ta plats i ett team men är även trygg i att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av:

Chefdietist Eva Christofferson

tel:08-123 572 12

Sektionschef Johan Möllborg

tel:08-123 553 19

Fackliga företrädare:

Naturvetarna Kerstin Ekholm Larsson

tel:08-123 550 48

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.