Logoped med intresse för barns tal, språk och kommunikation?

Logoped med intresse för barns tal, språk och kommunikation?

Vårt anställningserbjudande

Vi söker dig som är logoped och har intresse av att arbeta med utredning och behandling av barns tal och språk. Logopedkliniken har flera mottagningar i norra Stockholm. Nu har vi en tjänst tillgänglig på vår mottagning på Lidingö. På Lidingö logopedmottagning jobbar tre logopeder som utreder barns tal- och språkförmåga samt läs- och skrivsvårigheter.

Arbetsbeskrivning

Dina främsta arbetsuppgifter är:
Självständig utredning och behandling av barn och ungdomar med tal- och språksvårigheter. Samverkan med remittenter, vårdgivare inom barn- och skolhälsovård, andra utredande vårdinstanser samt aktörer inom barnomsorg och skola. Deltagande i nätverk och upparbetade samarbetsformer. Remissgranskning, journalskrivning samt en del bokning. Samarbete med tolk kan förekomma.

Kvalifikationer

Legitimerad logoped. Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person tror vi att du är trygg, positiv och förtroendeingivande. Du är nyfiken och intresserad av att delta i utvecklingsarbetet som bedrivs på kliniken. Har en hög arbetskapacitet och är flexibel. Du har också en förmåga att arbeta självständigt och se vad som behöver göras, tar gärna tag i uppgifter, stora som små. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde: Hösten 2022.
Anställningsform: 1 års vikariat, med goda chanser till förlängd anställning på Logopedkliniken.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Logopedkliniken har drygt 100 medarbetare och rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Verksamheten bedrivs processinriktat och fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Kliniken tar varje år emot ett stort antal studenter från landets logopedutbildningar. Vi är auktoriserade inom vårdvalet och står för den kompetensutveckling som varje medarbetares uppdrag kräver.Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Fysio/rehabinstruktör sökes till Hjärnskaderehabilitering öppenvård

Danderydsgeriatriken

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Danderydsgeriatriken på Danderyds Sjukhus

Ortopedkliniken

Två Dietister sökes till Danderyds sjukhus - Välkomna till oss!

Ortopedkliniken

Arbetsterapeut till ortopedavdelningar Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Leg.arbetsterapeut, Högspecialiserad smärtrehabilitering, Danderyds sjukhus