Logopedkliniken söker dig som är vårdadministratör/medicinsk sekreterare

Inom Logopedkliniken arbetar det i dagsläget ca 95 medarbetare. Logopedkliniken rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Arbetet bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Inom kliniken finns möjligheter till fortbildning i form av klinikkonferenser, seminarier och andra kurser. Kliniken arbetar mot flera olika avtal som auktorisation inom vårdvalet, språkförskoleavtal och omställningsavtal som bland annat innefattar Oralmotoriskt Centrum, OMC samt att kliniken bemannar sjukhusets slutenvård.  


Arbetsuppgifter:

 
Du kommer att få en viktig roll som spindeln i nätet där du har kontakt med patienter, logopeder och läkare för att planera patientbokningar. Att skiva diktat ingår i tjänsten och är ett krav för att komma ifråga för tjänsten. Du kommer att arbeta i olika administrativa system så som Clockwork och Take Care. Du kommer att sköta sedvanliga arbetsuppgifter i reception, så som att exempelvis ta emot patienterna, svara i telefon och vara behjälplig vid frågor och ombokningar av tider. Arbetet är till stor del självständigt men du ingår i en grupp av undersköterska och administratörer. Tjänsten bjuder på varierande arbetsuppgifter som är viktiga för att verksamheten ska fungera på daglig basis. Din närvaro är viktig!  
 

Anställningsform:

 
Vikariat 1 år.  
Arbetstider är måndag till fredag, 07:00-16:00.  
 

Kvalifikationer:  


Vårdadministratör/medicinsk sekreterare med minst 2 års erfarenhet. Tidigare erfarenhet av administration och reception inom sjukvården och erfarenhet av Take Care.
 

Personliga egenskaper:  


Det är viktigt för oss att våra patienter får bästa möjliga service och bemötande, vi tror därför att du har en mycket hög servicekänsla, är positiv och trivs bra i kontakten med människor. Du har lätt för att samarbeta med andra, du har en hög arbetskapacitet och är självgående. Då du sköter flera olika uppgifter parallellt så är det viktigt att du har en mycket god förmåga att arbeta flexibelt och att du kan anpassa dig efter verksamhetens behov. Du har lätt för att kunna se vad som behövs göras och räds inte att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Sjukhusgemensam service SGS

IT-chef till Danderyds sjukhus

Ekonomi

Business controller sökes till Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.