Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Lungmedicin avdelning 74 söker sjuksköterska till natt/treskift

Är du sjuksköterska och nyfiken på en ny arbetsplats? Vill du tjänstgöra endast var 3:e helg? Söker du efter en avdelning med god struktur och korta beslutsvägar? Då kan vår arbetsplats på medicinkliniken vara något för just dig! Vi är ett glatt och lättsamt gäng som nu söker ny kollega.

Att arbeta hos oss

Arbetet på avdelningen genomsyras av arbetsglädje, prestigelöshet, samarbete och flexibelt tänkande. Hos oss får och känner du att det går att fråga om allt. Oavsett yrkeskategori hjälps vi alltid åt och arbetar tillsammans på lösningar för att arbetet ska flyta på. Du får en individuellt anpassad inskolning med uppföljning efter en månad, där vi tillsammans går igenom eventuellt behov av ytterligare inskolningsdagar. Vi arbetar aktivt med LEAN för att tillvarata alla medarbetares förbättringsförslag.

Avdelning 74

Avdelning 74 är inriktad på lungmedicin och har 12 vårdplatser med intag från akuten och övriga avdelningar dygnet runt. Arbetet innefattar mycket medicinsk teknik då våra patienter ofta har pleuradränage med behandlingar kopplade till dessa eller non-invasiv-ventilation (NIV). Blodgasdelegering ser vi gärna att du erhåller efter en tid på avdelningen. På natten är bemanningen två sjuksköterskor och en undersköterska.

Om Dig

Vi hoppas att du är en person som tycker om att samarbeta i grupp och lära av varandra. Vi uppskattar om du är genuin och rättfram. Tycker du dessutom om att testa nya förslag/arbetssätt och bidrar själv med förslag då är du som klippt och skuren för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Anställningsform

Tillsvidare hel-eller deltid.  Natt eller treskift. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet.

 

Om du tycker att detta låter intressant så berättar vi gärna mer vid ett personligt möte! Intervjuer sker fortlöpande, välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef

Christina Norman

Tel: 08–12355694

Fackliga företrädare:

Vårdförbundet kansli

tel:08-123 570 70

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus AB

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska/teamsamordnare sökes till Högspecialiserad smärtrehabilitering på Danderyds sjukhus

Hjärt och Fysiologi

Kombinera elektiv med akut hjärtdagvård, sjuksköterska till Elektiva Hjärtdagvården sökes.

Anestesi- & Intensivvård

Vi behöver bli fler sjuksköterskor till IVA på Danderyds Sjukhus

Geriatrik

Sjuksköterska

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska med rotationstjänst Anestesi/Postop Danderyds Sjukhus

Anestesi- & Intensivvård

Sjuksköterska till vår kompetenta postop på Danderyds sjukhus

Medicinkliniken

Biomedicinsk analytiker med inriktning laboratoriemedicin för kliniska studier till Danderyds Sjukhus AB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.