Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Lungmedicins trevliga vårdavdelning söker kollega

 

Beskrivning av tjänst

Är du sjuksköterska med eller utan tidigare erfarenhet som vill arbeta flexibelt och nytänkande? Vill du tjänstgöra endast var 3:e helg samt ha möjligheten att börja klockan 08.00. Söker du efter en avdelning med god struktur och korta beslutsvägar, där du får vara med och förändra - på riktigt!

Då kan vår arbetsplats på medicinkliniken vara något för just dig! Vi är ett glatt och lättsamt gäng som nu söker ny kollega.

 

Att arbeta hos oss

Arbetet på avdelningen genomsyras av arbetsglädje, prestigelöshet, samarbete och flexibelt tänkande. Hos oss får och känner du att det går att fråga om allt. Oavsett yrkeskategori så hjälps vi alltid åt och arbetar tillsammans på lösningar för att arbetet ska flyta på.

Du får en individuellt anpassad inskolning med uppföljning efter en månad, där vi tillsammans går igenom eventuellt behov av ytterligare inskolningsdagar.

Vi arbetar aktivt med LEAN för att tillvarata alla medarbetares förbättringsförslag.

 

Avdelning 74

Avdelning 74 är inriktad på lungmedicin och har 12 vårdplatser, med intag från akuten och övriga avdelningar dygnet runt. Arbetet innefattar mycket medicinsk teknik då våra patienter ofta har pleuradränage med behandlingar kopplade till dessa eller non-invasiv-ventilation (NIV). Blodgasdelegering ser vi gärna att du erhåller efter en tid på avdelningen, men är inte ett krav.

 

Om Dig

Vi hoppas att du är en glad och trevlig person, som tycker om att samarbeta i grupp och lära av varandra. Vi uppskattar om du är genuin och rättfram. Tycker du dessutom om att testa nya förslag/arbetssätt och bidrar själv med förslag då är du som klippt och skuren för oss.

 

Är du intresserad så berättar vi mer om verksamheten vid ett personligt möte!

 

 

Anställningsform:

Tillsvidare hel-eller deltid. Dag/kväll, natt eller treskift. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker fortlöpande.

 

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska.

 

 

 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Geriatrik

Sjuksköterska

Hjärt och Fysiologi

Nu söker vi sjuksköterska till hjärtavdelning 95

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska med diabeteskompetens till integrerad mottagning - deltid

Hud Reumatologi Infektion

Sjuksköterska till Infektionskliniken på Danderyds Sjukhus

Medicinkliniken

Sjuksköterska till palliativ avdelning på Danderyds Sjukhus AB

Akutkliniken

Vi söker sjuksköterska (natt) till vår akutmottagning

Akutkliniken

Sjuksköterskor med larmkompetens till framtidens akutmottagning

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska NATT till avd 94:a Hjärtkliniken sökes, DSAB.

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.