Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Lungsektionen på Danderyds sjukhus söker 2 ST-läkare!

Vi expanderar de närmaste åren som led i Regions Stockholms framtidsplan och söker därför dig som är legitimerad läkare och vill utbilda dig till lungmedicinare.

Vår lungsektion består av en vårdavdelning och en mottagning med bred verksamhet med bl.a. bronkoskopier och dränageinläggningar. Lungsektionen är en integrerad del av verksamhetsområde Medicin och Infektion och du är som ST i lungmedicin en del av vår internmedicinska ST-grupp med veckovis ST-utbildning och en stark vi-anda. 

Anställningen startar med en 6 månaders-provanställnig som övergår i en tillsvidareanställning och ST-tjänst. ST-tjänsten innebär en rotation mellan vårdavdelning och mottagning där även jourtjänstgöring på akuten ingår. Som lung-ST får du chansen att arbeta inom hela det lungmedicinska området förutom lungcancer där du istället får din kompetens via randning på Karolinska sjukhuset i Solna. Övriga randningar såsom reumatologi, thoraxradiologi, allergologi mm sker också utanför Danderyds sjukhus. Idag består lungsektionens läkare av fyra specialister och en ST-läkare. 

Kvalifikationer:

Legitimerad läkare.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Tillträde och lön enligt överenskommelse. 

Vi välkomnar din ansökan senast den 7/6-2020.

 

Du söker tjänsten via vårt rekryteringsverktyg samt att du

scannar

in följande bestyrkta handlingar:  

- Meritförteckning för läkare 

- Legitimationsbevis läkare 

- Ev bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen 

- Ev bevis på medicine licentiat/doktorsexamen 

- Ev publikationsförteckning 

Meritförteckning för läkare hittar du på vår hemsida www.ds.se/jobb

 

 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hjärt och Fysiologi

Ta chansen - var med och bygg den nya elektrofysiologiska verksamheten på DS Hjärtklinik!

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.