Medicinsk sekreterare avd 80/84 Danderyds sjukhus AB

Vi söker en medicinsk sekreterare till Rehabiliteringsmedicinska universitetskliniken på Danderyds sjukhus AB. Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat arbete med placering på avd 80/84 Hjärnskaderehabilitering slutenvård.

Arbetsbeskrivning

Vanligt förekommande arbetsuppgifter för sekreterare är följande: skriva diktat, remissadministration, boka och kalla patienter, registrera patientformulär, svara i telefon, posthantering samt allmänt administrativt stöd till team och läkare. Som sekreterare förväntas du bidra i utvecklingen av verksamheten och de administrativa rutinerna för en välfungerande struktur. Vi arbetar i journalsystemet Take Care.

Kvalifikationer

Du har utbildning som medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och i Officepaketet.

Personliga egenskaper

Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga och problemlösningsförmåga. Du behöver ha mycket god samarbetsförmåga och en hög servicekänsla. Du är noggrann, kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt är lyhörd för att skapa en positiv stämning i din kontakt med patienter och arbetskamrater. Du är öppen för förändringar och utveckling i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Tillsvidare, heltid 39,5h/v, måndag-fredag. Flextid tillämpas enligt avtal.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

5 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Bemanningsassistent till Hjärtkliniken, Danderyds Sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Vass medicinsk sekreterare sökes för timanställning

Internmedicin och Infektion

Medicinsk sekreterare till Verksamhetsområde Internmedicin och infektion

HR- och kommunikationsavdelning

HR-partner till Danderyds sjukhus

Teknik och digitalisering

Objektspecialist Akutlarm och Mobiltelefoni