Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Medicinsk sekreterare på Rehabiliteringsmedicinska universitetskliniken

Vi söker en medicinsk sekreterare på Rehabiliteringsmedicinska universitetskliniken på Danderyds sjukhus AB. Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat arbete med placering inom neurorehabilitering.

Vanligt förekommande arbete för sekreterare på vår arbetsplats är följande:

Skriva diktat, remissadministration, boka och kalla patienter, registrera patientformulär, svara i telefon, föra statistik samt allmänt administrativt stöd till team och läkare. Det kan även förekomma kassa/receptionsarbete.  Som sekreterare förväntas du bidra i utvecklingen av verksamheten och de administrativa rutinerna för en välfungerande struktur . Vi arbetar i journalsystemet Take Care

Kvalifikationer

Du har utbildning som medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och i Officepaketet. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga och problemlösningsförmåga. Du behöver vidare ha mycket god samarbetsförmåga och en hög servicekänsla. Du är noggrann, kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt är lyhörd för att skapa en positiv stämning i din kontakt med patienter och arbetskamrater. Du är öppen för förändringar och utveckling i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.