Medicinsk sekreterare sökes till Neurologkliniken

Medicinsk sekreterare sökes till Neurologkliniken

Arbetsuppgifter

Du blir tillsammans med sex kollegor ansvarig för det patientadministrativa arbetet vid Neurologkliniken. Dina arbetsuppgifter består främst av utskrift av patientdokumentation i TakeCare, diagnoskodning, utskrift av brev, intyg och remisshantering. Kodning av diagnoser och åtgärder ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet. Du arbetar både mot slutenvården och öppenvården inom kliniken. Vi tar alla ett gemensamt ansvar för att den patientadministrativa verksamheten ska fungera.

Uppdraget anpassas efter verksamhetens behov. Du kommer att arbeta integrerat med övrig verksamhet på kliniken.

Kvalifikationer


Utbildning som medicinsk sekreterare är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi.

Erfarenhet från arbete med neurologi samt arbete med diagnos- och åtgärdsklassificering är meriterande.

Personliga egenskaper

Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, god initiativförmåga och en helhetssyn för Neurologkliniken. Du behöver vidare ha en mycket god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på effektivt sätt. Det är viktigt att du utmanas av ständig utveckling.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Neurologi är ett verksamhetsområde som omfattar Neurologkliniken, Strokesektionen och Logopedkliniken. Vi har en omfattande öppen- och slutenvårdsverksamhet där vi vårdar patienter med sjukdomar som till exempel Parkinsons sjukdom, epilepsi, MS, ALS, stroke och TIA. Vi har det största antalet strokepatienter i hela landet.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den