Medicinsk sekreterare till Akutmottagningen Danderyds Sjukhus AB

Akutmottagningen tar emot cirka 90 000 besökare per år och är därmed en av Sveriges största akutmottagningar. Patienterna är fördelade på internmedicin, hjärtmedicin, allmän kirurgi inklusive urologi och ortopedi. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla omvårdnaden och det akuta omhändertagandet av våra patienter.

Sekreterargruppen består av cirka 15 personer. Vi har en medarbetargrupp på cirka 200 medarbetare totalt sett på akuten. Sekreterarna arbetar dygnet om i tre skift, dock krävs det inte att man ska arbeta alla former av skift.

Arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare. På sikt kommer kassaarbete att förekomma.

Vi erbjuder:

Möjlighet att förlägga del av arbetstiden hemifrån. Förmånlig friskvård med personalgym på sjukhusområdet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. Du har god IT-vana och är kunnig inom KVÅ och DRG.

Personliga egenskaper:

Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga samt är prestigelös. Du gillar ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik samt är van att hålla huvudet kallt. Du tycker om att få saker gjorda på ett bra och korrekt sätt. Du har ett öga för detaljer utan att förlora helheten.

Stor vikt kommer att läggs vid dina personliga egenskaper.

Övrig information:

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hjärt och Fysiologi

Medicinsk sekreterare till verksamhetsområde Hjärt och fysiologi, DSAB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.