Medicinsk sekreterare till Medicinsk specialistvård, Danderyds sjukhus

Nyfiken, flexibel och kunskapstörstande medicinsk sekreterare sökes till vikariat inom Medicinsk specialistvård på Danderyds sjukhus!

Vårt anställningserbjudande

Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom verksamhetsområde Medicinsk Specialistvård och du kommer i huvudsak att arbeta mot Reumatologmottagningen. Inom Medicinsk Specialistvård finns sex olika öppenvårdsmottagningar, tre slutenvårdsavdelningar samt flera dialysmottagningar och accessmottagning. Som medicinsk sekreterare har du ett huvudområde som du tillsammans med kollegor ansvarar för. Vi strävar efter att alla medarbetare ska ha kunskap inom minst ett område till inom verksamhetsområdet.

Inom enheten arbetar i dag 15 medicinska sekreterare. Tillsammans har vi årlig planeringsdag samt månadsvisa arbetsplatsträffar.Välkommen till en dynamisk grupp med ett stort engagemang! Vi erbjuder möjlighet till distansarbete efter en inlärningsperiod.

Arbetstider är måndag till fredag dagtid och vi tillämpar flextid samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Arbetsbeskrivning

Du är ett administrativt stöd till verksamheten och samarbetar med övrig personal på Reumatologmottagningen. Tillsammans med en kollega ansvarar du för det administrativa flödet inom enheten. Dina arbetsuppgifter består främst av utskrift av patientdokumentation i TakeCare, främst inom öppenvård. Diagnosklassificering ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet.

Vikariatet innebär att du kommer arbeta mot Reumatologmottagningen i första hand, men verksamhetens behov styr det dagliga arbetet. Behov av att stötta på övriga mottagningar och eventuellt inom slutenvården förekommer.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare och har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, samt har goda kunskaper i medicinsk terminologi.

Personliga egenskaper

Tjänsten ställer höga krav på flexibilitet och förståelse för de olika verksamheternas behov och arbetsuppgifter kan komma att förändras med kort varsel. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Vidare är du ansvarstagande, noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt.

Vi sätter stort värde på positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med en öppen och bra kommunikation. Om du har en stor portion nyfikenhet och en vilja att utveckla din kompetens inom flera medicinska områden är det här tjänsten för dig!

Övrigt

Vikariat 14 månader med goda möjligheter till förlängning!

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Medicinsk specialistvård har cirka 300 medarbetare. Kliniken inkluderar Njurkliniken, Diagnostiskt centrum, Endokrinsektionen, Reumatologiska kliniken, Gastroenterologiska sektionen och Hudkliniken. Inom verksamhetsområdet finns tre vårdavdelningar och vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet som innefattar dialysmottagningar. Utöver ovannämnda uppdrag har verksamhetsområdet ett undervisnings- och forskningsuppdrag som bedrivs i samarbete med bland annat institutionen för kliniska vetenskaper, Danderyds sjukhus - Karolinska Institutet (KIDS).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

HR- och kommunikationsavdelning

Lönespecialist till Danderyds sjukhus AB

Ekonomi

Redovisningsekonom med systemintresse

HR- och kommunikationsavdelning

Lönespecialist med intresse och goda kunskaper av systemförvaltning

Hjärt-och fysiologi

Medicinsk sekreterare med hjärtat på rätta stället!

Teknik och digitalisering

Objektspecialist till Teknik och Digitalisering, DS IT, Danderyds sjukhus

Teknik och digitalisering

IT-samordnare/ Teknik och digitalisering / Danderyds sjukhus

HR- och kommunikationsavdelning

Administratör, Bemanningscenter, Danderyds sjukhus

Teknik och digitalisering

Timanställda växeltelefonister till DS IT på Danderyds sjukhus