Medicinsk sekreterare till ortopedkliniken

På grund av pensionsavgång söker vi nu en medicinsk sekreterare på ortopedkliniken.

Är du medicinsk sekreterare och gillar att skriva journaler? Är du dessutom flexibel och ansvarstagande? Välkommen med din ansökan!

 

Ortopedkliniken på Danderyds sjukhus har ca 250 medarbetare. 
Kliniken bedriver både akut och elektiv vård. Utöver vår mottagningsverksamhet så förfogar kliniken över tre vårdavdelningar för trauma och en för planerad höft- och knäproteskirurgi. En av vårdavdelningarna är en klinisk undervisningsavdelning (KUA) där studenter och handledare gemensamt tar hand om patienter.
Läkargruppen är organiserad i fyra sektioner; trauma-, ledprotes- och dagortopedisk sektion samt sektionen för ST- och underläkare. 
Till ortopedkliniken hör också den paramedicinska sektionen med fysioterapeuter, arbetsterapeuter och dietister. 

 

Arbetsuppgifter:

 
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med eget ansvar i en grupp där du blir en av 9 medicinska sekreterare. 
Dina arbetsuppgifter består främst av utskrift av patientdoku-mentation i Take Care inom öppen- och slutenvård såsom mottagningsanteckningar, epikriser och operationsberättelser, brev och intyg. Diagnos- och åtgärdsregistrering ingår som en natur-lig del i det dagliga arbetet. Vi tar alla ett gemensamt ansvar för att den patientadministrativa verksamheten ska fungera. Arbete i olika kvalitetsregister ingår. Uppdraget anpassas efter verksamhetens behov 
 
Vi tillämpar individuell schemaplanering med helgtjänstgöring dagtid. I övrigt dagtid mån-dag-fredag. I din roll som medicinsk sekreterare finns möjlighet till distansarbete. Vi tillämpar flextid inom sjukhuset och det finns goda möjligheter till friskvård. 
 

Kvalifikationer: 

Utbildning som medicinsk sekreterare är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Utbildning i eller erfarenhet från arbete med diagnos- och åtgärdsklassificering är meriterande.  
 

Personliga egenskaper: 

Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, god initiativförmåga och en helhetssyn för Ortopedkliniken. Du behöver vidare ha mycket god samar-betsförmåga och en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på effektivt sätt. Det är viktigt att du utmanas av ständig utveckling och för att trivas i rollen är du trygg och självgående.  
 

Övrig information:

Anställningen är heltid, 38,15 h/v. Hantering av ansökningshandlingar sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Välkommen in med din ansökan!

 

 
 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicin

Medicinsk sekreterare till Vuxenhabiliteringen

Rehabiliteringsmedicin

Medicinsk sekreterare till Vuxenhabiliteringen

Hjärt och Fysiologi

Medicinsk sekreterare med hjärtat på rätta stället!

Ortopedi

Receptionist/kassapersonal

Sjukhusgemensam service SGS

eTjänstekortadministratör till Servicecenter på Danderyds Sjukhus AB

Njurmedicin

Medicinsk sekreterare till Njurmedicinska kliniken

Sjukhusledning

Vi söker en patientvägledare till Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.