Medicinsk sekreterare till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).
 
Vi söker en medicinsk sekreterare till hjärnskaderehabilitering öppen- och slutenvård  
 

Arbetsuppgifter: 

Sedvanliga uppgifter för medicinska sekreterare som journalskrivning, bokning av patientbesök, telefonkontakter, remisshantering, tolkbeställning, sjukresor, kassatjänst mm. Även andra administrativa uppgifter förekommer t ex hantering av hemsida på intranät, hantering av post.  
 

Kvalifikationer:

 
Du har utbildning som medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och även i Officepaketet. 
 

Personliga egenskaper: 

Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga och problemlösningsförmåga. Du behöver vidare ha mycket god samarbetsförmåga och en hög servicekänsla. Du är noggrann, kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt är lyhörd för att skapa en positiv stämning i din kontakt med patienter och medarbetare. Du är öppen för förändringar och utveckling i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

 

Tjänsten är ett vikariat under ett år.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

 
 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.