Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.

Mer Info

Medicinsk sekreterare till Reumatologkliniken, Danderyds sjukhus

Tycker du att det är inspirerande och utvecklande med varierade arbetsuppgifter och vill vara med att utveckla administrationen på Reumatologkliniken på Danderyds sjukhus? Då är detta jobbet för dig!

Vårt anställningserbjudande

Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom Verksamhetsområde Medicinsk Specialistvård med placering i första hand på reumatologmottagningen. Inom enheten arbetar i dag 17 medicinska sekreterare. Tillsammans har vi årlig planeringsdag samt månadsvisa arbetsplatsträffar.

Välkommen tillen dynamisk grupp med stort engagemang. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete efter en inlärningsperiod. Arbetstider är måndag till fredag dagtid och vi tillämpar flextid samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Arbetsbeskrivning

Du är ett administrativt stöd till verksamheten och arbetar dagligen i nära samarbete med övrig personal på mottagningen. Tillsammans med kollegor ansvarar du för det administrativa flödet inom reumatologkliniken. Dina arbetsuppgifter består främst av utskrift av patientdokumentation i TakeCare inom öppenvård. Diagnos- och åtgärdsregistrering ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet.

Vi arbetar även över gränserna inom VO Medicinsk specialistvård vilket innebär att vi vid behov fördelar resurser till de mottagningar/avdelningar där behovet för stunden är störst. Uppdraget anpassas efter verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Utbildning som medicinsk sekreterare är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Utbildning i eller erfarenhet från arbete med diagnos och åtgärdsklassificering är meriterande.

Personliga egenskaper

Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, god initiativförmåga och en helhetssyn. Du behöver vidare ha mycket god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheterna i förändringar och för att trivas i rollen är du trygg och självgående.

Vi sätter stort värde på positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med en öppen och bra kommunikation.

Övrigt

Tillsvidareanställning med start enigt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Medicinsk specialistvård har cirka 300 medarbetare. Kliniken inkluderar Njurkliniken, Diagnostiskt centrum, Endokrinsektionen, Reumatologiska kliniken, Gastroenterologiska sektionen och Hudkliniken. Inom verksamhetsområdet finns tre vårdavdelningar och vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet som innefattar dialysmottagningar. Utöver ovannämnda uppdrag har verksamhetsområdet ett undervisnings- och forskningsuppdrag som bedrivs i samarbete med bland annat institutionen för kliniska vetenskaper, Danderyds sjukhus - Karolinska Institutet (KIDS).

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Kirurg- och Urologkliniken

Knivskarp medicinsk sekreterare, VO Kirurgi och urologi, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Vass medicinsk sekreterare sökes till VO Kirurgi och urologi

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Vikariat medicinsk sekreterare Huddinge sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@regionstockholm.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.