Medicinsk sekreterare till verksamhetsområde Hjärt och fysiologi, DSAB

Är du en engagerad och kunnig medicinsk sekreterare som är redo för nästa utmaning i din utveckling? Vill du arbeta på en stabil och välbemannad arbetsplats inom en av Sveriges största Hjärtkliniker, som år efter år hamnar i toppen i nationella kvalitetsmätningar? Passa på och var en del av vår resa mot framtiden, då vi ska bli ännu bättre och ännu större! Sök tjänsten som medicinsk sekreterare!

Hjärtkliniken har sex vårdavdelningar, en elektiv dagvårdsavdelning, en akut dagvårdsavdelning, fem mottagningar (HND-centrum, Hemostascentrum, Arytmimottagning, Hjärt-kärlcentrum Nord, Hjärtsviktscenter) samt Coronar-/PCI-lab, pacemakeroperation och EKO-center.  
 
Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant inom ekokardiografi, hjärt-MR, lungfunktion, urodynamik, kärldiagnostik, arytmi, neurofysiologi, nuklearmedicin och vi är ackrediterad enligt Swedac.  
 
VO Hjärt och Fysiologi har tillsammans 15 medicinska sekreterare, tre receptionister, tre administratörer och fyra timanställda.  
 

Arbetsuppgifter:

 
Det främsta uppdraget är att ge service till såväl patienter som personal. Vi arbetar i systemet TakeCare men använder även Sectra (förkunskaper är meriterande). Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att skriva journal. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med andra yrkesgrupper. Teamet består bl.a. av läkare, Sjuksköterskor, biomedicinska analytiker (BMA), undersköterskor, administratörer och medicinska sekreterare.  
 

Anställningsform:

 
Tillsvidareanställning, heltid 39,50 timmar/vecka, måndag – fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.  
 

Kvalifikationer:

 
Du har utbildning som medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi, gärna hjärtterminologi och god kunskap inom DRG-registrering. Tidigare erfarenhet av slutenvård är önskvärd.  
 

Personliga egenskaper:  

Det viktigaste för oss är att du har en positiv inställning, är initiativtagande, lyhörd och kommunikativ eftersom arbetet kräver att du ser, hör och förstår patientens behov samt kan förmedla nödvändig information på ett effektivt sätt och fatta snabba beslut på stående fot. Arbetsplatsen är dynamisk vilket även ställer krav på att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.  
 

Övrig information:

 
Hantering av ansökningshandlingar sker löpande.  
 
 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Akutkliniken

Medicinsk sekreterare till Akutmottagningen Danderyds Sjukhus AB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.