Medicinsk sekreterare till Verksamhetsområde Internmedicin och infektion

Är du nyfiken och driven? Vill du utvecklas inom akutsjukvården som medicinsk sekreterare? Då kan du bli vår nya stjärna!

Vårt anställningserbjudande

Du kommer att tillhöra den administrativa enheten, inom verksamhetsområde internmedicin och infektion, där arbetar idag 8 medicinska sekreterare och 3 administratörer. Är du en fena på sjukdomsklassifikation och van att skriva sluten vård? Då är du välkommen till en väl fungerande arbetsgrupp där fokus ligger på kvalitet och gott samarbete med alla yrkeskategorier. Arbetstider är måndag – fredag dagtid och vi tillämpar flextid samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag. Det finns möjlighet till distansarbete 1–2 dagar/vecka efter en inlärningsperiod. Tillsammans har vi planeringsdagar och månadsvisa arbetsplatsträffa

r.

Arbetsbeskrivning

Du är ett administrativt stöd till verksamheten och samarbetar med övrig personal. Dina arbetsuppgifter består främst av utskrift av patientdokumentation inom sluten vård. Du kommer även att vara ett stöd till öppenvården. Diagnosklassificering ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet. Tillsammans med kollegor ansvarar du för det administrativa flödet och uppdraget anpassas efter verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Dokumenterad medicinsk sekreterarutbildning är ett krav. Du har mycket goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har utbildning i och/eller erfarenhet från arbete med diagnos- och åtgärdsklassificering. Vana från journalsystemet Take Care, är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Tjänsten ställer höga krav på flexibilitet och förståelse för verksamhetens behov, där arbetsuppgifterna kan komma att förändras både på kort sikt och över tid. Du trivs med att arbeta i en expansiv miljö där öppenhet för snabba beslut och god lösningsförmåga skattas högt. Det är viktigt att du utmanas av förändringsarbete och för att trivas i rollen är du trygg och självgående. Du uppskattar att arbeta tillsammans med samtliga yrkeskategorier för att skapa den bästa vården för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid 39.5 tim/v.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en akut vårdavdelning (AVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

5 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Bemanningsassistent till Hjärtkliniken, Danderyds Sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Vass medicinsk sekreterare sökes för timanställning

HR- och kommunikationsavdelning

HR-partner till Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Medicinsk sekreterare avd 80/84 Danderyds sjukhus AB

Teknik och digitalisering

Objektspecialist Akutlarm och Mobiltelefoni