Medicinsk sekreterare/administratör

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du ger administrativt stöd till klinikens verksamheter. I din roll i den klinikövergripande administrationen har du många kontaktytor inom kliniken och på sjukhuset. Du medverkar i interna processer för planering, genomförande, utvärdering och förbättring i verksamheten.

Denna tjänst är både utvecklande och utmanande och innebär omväxlande arbetsuppgifter.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del innefatta planering, bokningar, föra protokoll, webbadministration, genomföra ändringar i bl a TakeCare, 1177. Assistera administrativt i ledningssystem samt kassaregistrering. Administrera vid olika aktiviteter som föreläsningar, nätverksmöten och kurser ingår.

Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare
Du har minst gymnasiekompetens
Mycket goda kunskaper i svenska språket
Goda kunskaper i Office-paketet

Meriterande kunskaper är dokumenteringssystemet Edit, journalsystemet TakeCare, vana av webbaserade program som 1177, EK, intranät

Personliga egenskaper

Den klinikövergripande administrationen utvecklas ständigt och tjänsten ställer höga krav på flexibilitet, problemlösningsförmåga och samarbetsförmåga, varför du ska vara trygg i din roll. Du är strukturerad och tycker om att hjälpa till när det behövs samt ha en helhetssyn.Om verksamheten

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus har ett regionövergripande uppdrag. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Medicinsk sekreterare till VO Medicinsk specialistvård

Kirurg- och Urologkliniken

Vårt knivskarpa gäng med medicinska sekreterare behöver bli fler!