Medicinteknisk ingenjör till Steril- och Dialysgruppen på Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande

På Medicinsk Teknik arbetar 45 ingenjörer och tekniker tillsammans för att säkerställa att den utrustning som används på Danderyds sjukhus är lämplig och säker för ändamålet. Vi samarbetar inom vår verksamhet men även med andra verksamheter i gemensamma projekt. Hos oss är du en del av en arbetsgrupp om 6 personer med inriktning mot sterilteknik och desinfektionsutrustning.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar i grupper där sterilgruppen hanterar autoklaver och desinfektionsutrustning på vår nybyggda sterilcentral men hanterar även desinfektionsutrustning på övriga sjukhuset och hos externa kunder. Du kommer primärt att jobba med avhjälpande och förebyggande underhåll inom dessa områden men med möjlighet till medverkan inom andra projekt på Medicinsk teknik.

Kvalifikationer

  • Högskoleingenjör 120p med inriktning elektronik/medicinsk teknik eller motsvarande utbildning, alternativt minst fem års arbetslivserfarenhet inom relevant område.
  • Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.
  • Körkort B är ett krav.
  • Utbildningar inom service och underhåll av sterilteknisk utrustning är meriterande.
  • Då tjänsten är inriktad mot området autoklaver och desinfektionsutrustningar ser vi gärna att du har erfarenhet av dessa utrustningar och dess användning. Kunskaper om steriliseringsprocessen är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är praktiskt lagd, har gott ordningssinne och är ansvarstagande. Du är flexibel, prestigelös och har en god samarbetsförmåga gentemot alla medarbetare på sjukhuset.Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Avdelningen Teknik och digitalisering upprätthåller och utvecklar ändamålsenlig och säker teknik, digitala lösningar och hållbar infrastruktur och har i uppdrag att bidra till att sjukhuset kan bedriva en högkvalitativ och säker vård. Vårt mål är att genom tillgänglighet och hög kompetens underlätta vardagen för vårdpersonalen. Inom Teknik och digitalisering återfinns enheterna DS IT, Innovation, Lokalförsörjning och Medicinsk teknik.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den